Τρίτη, 30 Μάρτιος 2021 23:48

Εθνική Ελλάδας: Δίλημμα για τρεις θέσεις εν όψει Γεωργίας

Γράφτηκε από τον
Εθνική Ελλάδας: Δίλημμα για τρεις θέσεις εν όψει Γεωργίας

Ο Τζον Φαν Σιπ δείχνει να έχει κατασταλάξει στις οκτώ από τις έντεκα θέσεις της ενδεκάδας εν όψει του αγώνα με τη Γεωργία αν και την Τρίτη (30/3) κράτησε κλειστά τα χαρτιά του.

Η Ελλάδα την Τετάρτη το βράδυ υποδέχεται τη Γεωργία (31/3 21:45 – OPEN Beyond, Cosmote TV) για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα ψάξει την πρώτη της νίκη ώστε να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ουσία και στο ισόπαλο αποτέλεσμα επί της Ισπανίας.

Ο Τζον Φαν Σιπ τόνισε και στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα για την ενδεκάδα και ουσιαστικά λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα θα αποφασίσει ποιοι θα αγωνιστούν ως βασικοί.

Και φρόντισε στην προπόνηση της Τρίτης, την τελευταία πριν το ματς με τη Γεωργία να δείξει πως όντως είναι αναποφάσιστος καθώς στις δοκιμές που έκανε φρόντισε να ανακατέψει την τράπουλα. Βέβαια με βάση τα όσα έχει δείξει αυτό που φαίνεται είναι πως θα παρατάξει την Ελλάδα με 4-2-3-1, όπως έπαιξε και κόντρα στην Ονδούρα ενώ όπως όλα δείχνουν έχει βρει τους οκτώ από τους έντεκα και έχει δίλημμα για τρεις θέσεις.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Κάτω από τα γκολπόστ θα βρεθεί ο Βλαχοδήμος και στα δεξιά θα παίξει ο Μπακάκης ενώ το αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Τζαβέλας - Παπαδόπουλος. Το πρώτο δίλημμα είναι στα αριστερά όπου οι Τσιμίκας -Γιαννούλης διεκδικούν τη θέση με τον δεύτερο να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα να ξεκινήσει.

Στο κέντρο η παρουσία των Μπουχαλάκη και Ζέκα είναι δεδομένη και στην τριάδα της επίθεσης θεωρείται σίγουρη η παρουσία του Μπακασέτα. Στο ένα άκρο φαβορί για να ξεκινήσει είναι ο Φορτούνης ενώ στο άλλο άκρο οι Μασούρας - Λημνιός διεκδικούν τη θέση με τον πρώτο να έχει προβάδισμα.

Για την κορυφή της επίθεσης οι Γιακουμάκης και Παυλίδης παλεύουν για τη θέση αλλά ο δεύτερος με βάση και την εικόνα που έδειξε στο ματς με την Ονδούρα δείχνει οριακά να κερδίζει τη θέση στο αρχικό σχήμα.

Ο Ολλανδός βέβαια έχει κάποιες ώρες ακόμα για να ζυγίσει κάποια πράγματα μαζί με το τεχνικό τιμ του και να πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Όπως όλα δείχνουν όμως ο Μάνταλος με τον Πέλκα θα είναι στο πάγκο και θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ερχόμενοι από τον πάγκο.

Πηγή: sport24.gr