Πέμπτη, 01 Απρίλιος 2021 16:34

Πρόταση Ολυμπιακού για τελικό Κυπέλλου τη Δευτέρα του Πάσχα

Γράφτηκε από τον

Στο Δ.Σ. της Super League, ο Ολυμπιακός πρότεινε ο τελικός Κυπέλλου να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου και όχι στις 22, ώστε η σεζόν να ολοκληρωθεί νωρίτερα και οι ομάδες που παίζουν Ευρώπη να ξεκουραστούν περισσότερο.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης της Super League, ο Ολυμπιακός πρότεινε ο τελικός Κυπέλλου να πραγματοποιηθεί νωρίτερα από τις 22 Μαΐου που είναι προγραμματισμένος και συγκεκριμένα τη Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου.

Οι ερυθρόλευκοι το πρότειναν, προκειμένου η σεζόν να ολοκληρωθεί με τη λήξη των playoffs στις 16 Μαΐου, δηλαδή μια εβδομάδα νωρίτερα και οι ομάδες να έχουν περισσότερο χρόνο να ξεκουραστούν ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, που φέτος ξεκινούν νωρίτερα.

Βέβαια, θα πρέπει να τονιστεί πως την εβδομάδα του Πάσχα (5-6 Μαΐου) έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί η 7η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος.

Οι τρεις ομάδες που βρίσκονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα) δεν απάντησαν και τόνισαν πως θα πρέπει πρώτα να ενημερώσουν τα ποδοσφαιρικά τους τμήματα, προτού πάρουν μια τελική απόφαση. Βέβαια, τον τελευταίο λόγο τον έχει η ΕΠΟ ως διοργανώτρια αρχή, ακόμα και αν δεχθούν οι ομάδες.

Πηγή: sport24.gr