Παρασκευή, 02 Απρίλιος 2021 10:54

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Στάθερη η άμυνα, ψάχνεται μεσοεπιθετικά

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Στάθερη η άμυνα, ψάχνεται μεσοεπιθετικά

Μετά από έναν και πλέον χρόνο αποχής το πρωτάθλημα της Football League ξεκίνησε και το πρόγραμμα είναι χωρίς... ανάσα για τις 20 ομάδες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν στις 27 Ιουνίου.

Ως εκ τούτου όσες έχουν βάθος στο.. ρόστερ θα μπορούν να αντεπεξέλθουν σε αυτή την απαιτητική σεζόν, λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί με την πανδημία. Η Καλαμάτα είναι μία από τις ομάδες έχουν ποιότητα.

Τι δείχνει το ροτέισον του Αναστόπουλου

Ετσι ο Νίκος Αναστόπουλος προχώρησε στον Ασπρόπυργο σε έξι αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με την πρεμιέρα με τη Σαντορίνη, αφήνοντας στον πάγκο παίκτες όπως ο Μαρκόφκσι και ο Κέρι. Ο προπονητής της Καλαμάτας δείχνει να έχει κατασταλάξει για την αμυντική γραμμή και πειραματίζεται για τη μεσοεπιθετική. Ο Ταϊρης υπερασπίστηκε και στους δύο αγώνες την εστία της “Μαύρης Θύελλας”, οι Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος ήταν στα δύο άκρα και ο Μπακαγιόκο στο κέντρο της άμυνας. Ο παρτενέρ του, ο Τσελεπίδης δεν είχε προχθές δικαίωμα συμμετοχής και έτσι τον αντικατέστησε στα μετόπισθεν ο Γκαλίτσιος. Οπότε η μία από τις έξι αλλαγές στην 11άδα ήταν αναγκαστική.

Από εκεί και πέρα, ο Ν. Αναστασόπουλος έδωσε φανέλα φασικού στους Νατσιόπουλο, Σουμπίνιο, Μπουσμπίμπα, Φελίπε, Αλεξόπουλο, αφήνοντας στον πάγκο τους Ζαχαρόπουλο, Πατυλίδη, Κέρι, Ηλιόπουλο και Μαρκόσφκσι!
Οι Παυλίδης, Ηλιόπουλος, Μαρκόφσκι έπαιξαν ως αλλαγή, με τον πρώτο να μπαίνει στο 38’ λόγω του τραυματισμού του Νατσιόπουλου, ο Ηλιόπουλος έπαιξε 23 λεπτά και ο Μαρκόφσκι μπήκε στο 88’
Κόντρα στον Ασπρόπυργο κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή (μπήκε στο 67’ στη θέση του Σουμπίνιο) και ο Αναστασόπουλος.
Ο Ν. Αναστόπουλος έχει χρησιμοποιήσει 18 ποδοσφαιριστές σε δύο αγώνες, με τους Ταϊρη, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλο, Μπακαγιόκο και Παπατόλιο, που αγωνίζεται στα χαφ να έχουν το απόλυτο σε λεπτά (180).
Οι Μαρκόφσκι, Μπουσμπίμπα, Αλεξόπουλος, Ηλιόπουλος, Νατσιόπουλος, Σουμπίνιο, Παυλίδης έχουν χρησιμοποιηθεί και στους δύο αγώνες, αλλά είτε δεν ξεκίνησαν, είτε έγιναν αλλαγή.
Ο Παυλίδης μετρά 131 λεπτά, ο Μπουσμπίμπα 120, ο Σουμπίνιο 97, ο Μαρκόφσκι 92, ο Ηλιόπουλος 83, ο Αλεξόπουλος 71 και ο Νατσιόπουλος 49 λεπτά.
Ο Τσελεπίδης έχει 90 λεπτά (με Σαντορίνη), αλλά η δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στο φινάλε δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στον Ασπρόπυργο, τη θέση του οποίου, όπως προαναναφέραμε, πήρε ο Γκαλίτσιος που έπαιξε σε όλο το ματς. Από εκεί και πέρα, ο Φελίπε έχει παίξει 88 λεπτά, ο Κέρι 86, ο Ζαχαρόπουλος 60 και ο Αναστασόπουλος 23. Δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα οι δύο γκολκίπερ Καπούταγλης, Αραμπατζής και οι Καραχάλιος, Παναγιώτου, Σαλίνες, Τριανταφυλλάκης και Καρούτης.
Η Καλαμάτα προετοιμάζεται πλέον για το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν, με αντίπαλο την Επισκοπή, το οποίο θα διεξαχθεί στις 2 το μεσημέρι προκειμένου να διευκολυνθούν οι φιλοξενούμενοι στο ταξίδι της επιστροφής.
Η “Μαύρη Θύελλα” θα επιδιώξει τη δεύτερη σερί νίκη στη Football League, ώστε να μείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.