Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 12:15

Οι σκόρερ της Football League

Γράφτηκε από τον
Οι σκόρερ της Football League

Παραγωγικά φτωχή ήταν η 3η αγωνιστική που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 3-4 Απριλίου στους δύο ομίλους της Football League, καθώς σημειώθηκαν από 6 γκολ σε κάθε έναν.

Στο πίνακα των σκόρερ του Νοτίου ομίλου τρεις παίκτες έχουν το προβάδισμα με 2 γκολ, ο Χατζησάββας με το τέρμα που σημείωσε στο ματς με τη Νίκη Βόλου με το οποίο έδωσε τη νίκη στην ομάδα του έπιασε στην πρώτη θέση τον συμπαίκτη του Παπαδόπουλο. Ο Μαρουκάκης της Καλλιθέας που έβαλε δύο γκολ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ασπρόπυργου έφτασε τους δύο παίκτες του Ιάλυσου. Το γκολ του Μπουσμπίμπα που έδωσε τη νίκη στην Καλαμάτα στον εντός έδρας αγώνα με την Επισκοπή ήταν το πρώτο του στο πρωτάθλημα και μαζί με τους Αλεξόπουλο και Μπακαγιόκο που σκόραραν στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο είναι οι σκόρερ της ομάδας μέχρι στιγμής.
Στο Βόρειο όμιλο, στην κορυφή του σχετικού πίνακα με 3 γκολ βρίσκονται οι Πασάς (Βέροια), Παπαδημητρίου (Ολυμπιακός Βόλου), Γεωργιάδης (Πανσερραϊκός), οι οποίοι στις χθεσινές αναμετρήσεις των ομάδων τους δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Στα δύο γκολ μαζί με τον Βαλαβανόπουλο της Καβάλας βρέθηκαν οι Μανιός του Αλμωπού Αριδαίας και Δεμηρτζόγλου του Πιερικού που βρήκαν δίχτυα στα ματς με ΑΕΠ Κοζάνης και Θεσπρωτό αντίστοιχα.
Αναλυτικά οι σκόρερ και στους δύο ομίλους μετά τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής είναι:

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

3 γκολ: Πασάς (Βέροια), Παπαδημητρίου (Ολυμπιακός Βόλου), Γεωργιάδης (Πανσερραϊκός).

2 γκολ: Βαλαβανόπουλος (Καβάλα), Μανιός (Αλμωπός Αριδαίας), Δεμηρτζόγλου (Πιερικός).
1 γκολ: Τρομπούκης, Φράνκο (ΑΕΠ Κοζάνης), Πόζογλου, Λουκίνας (Βέροια), Πατσέκο (Θεσπρωτός), Κολλάς, Γαβριηλίδης (Καβάλα), Βουκελάτος (Ολυμπιακός Βόλου), Χαρτσιάς, Κυβελίδης (Πιερικός), Μπρίτο (Τρίγλια).

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Εννέα γκολ σημειώθηκαν κατά την 2η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Football League.
Αναλυτικά οι σκόρερ:
2 γκολ: Παπαδόπουλος, Χατζησάββας (Ιάλυσος), Μαρουκάκης (Καλλιθέα).
1 γκολ: Τσιλιγκίρης, Μπουρλάκης (Αιγάλεω), Λίμα (Επισκοπή), Αλεξόπουλος, Μπακαγιόκο, Μπουσμπίμπα (Καλαμάτα), Σταύρου, Μουσταφίδης, Στούπης (Καλλιθέα), Λούκας Γκαρσία, Μέτσε (Νίκη Βόλου), Δελαπόρτας (Ρόδος), Παντίδος, Κανούλας (Σαντορίνη).
Αυτογκόλ: Τριποτσέρης (Αστέρας Βλαχιώτη).