Τρίτη, 06 Απρίλιος 2021 12:55

Εισήγηση-«βόμβα» για -10 στην ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό σε Μελισσανίδη!

Γράφτηκε από τον
Εισήγηση-«βόμβα» για -10 στην ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό σε Μελισσανίδη!

Το μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας, Ανδρέας Αθανασίου εισηγήθηκε αφαίρεση 10 βαθμών στην ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό στον Δημήτρη Μελισσανίδη για την υπόθεση της ΕΠΣ Καρδίτσας. Η Επιτροπή θ' αποφασίσει αν θα παραπεμφθεί τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Iσόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο στον Δημήτρη Μελισσανίδη. -10 βαθμούς από την ΑΕΚ. Αυτή είναι η είσηγηση του μέλους, Ανδρέα Αθανασίου προς την Επιτροπή Δεοντολογίας για την υπόθεση της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Φυσικά μιλάμε για βαρύτατες κατηγόριες, εάν αναλογιστεί κανείς πως η ανώτερη ποινή είναι το -6 (προφανώς η εισήγηση για -10 φτάνει συνδυαστικά)! Η εισήγηση του συγκεκριμένου μέλους, προς την Επιτροπή Δεοντολογίας εμπλέκει και τον Γιάννη Παπαδόπουλο αλλά και τον Αγγελο Δανιήλ (μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας) για ισόβιο αποκλεισμό.

Θυμίζουμε πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήταν έξαλλοι όταν προέκυψε η συγκεκριμένη καταγγελία μιας και προερχόταν από ένα ανύπαρκτο σωματείο (σ.σ. Ενωση Πολιτών-Φιλάθλων Καρδίτσας) μιας και δεν υπάρχει σε κανένα σχετικό μητρώο.

Η αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν άμεση και μεταξύ άλλων τόνιζαν πως «Την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν μπορεί να τον ακουμπήσει κανείς».
Πηγή: gazzetta.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ