Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2021 13:34

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 0-1: Πρώτη νίκη με γκολ του Πάγια (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με γκολ του Πάγια σχεδόν με τη συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου το Διαβολίτσι κέρδισε χθες στη Ζάκυνθο με 1-0 το Τσιλιβή.

Η Μεσσηνιακή ομάδα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 6 μήνες σχεδόν και τη συνδύασε με το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ηταν το πρώτο της τρίποντο, αφού στα δύο παιχνίδια που είχε δώσει πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, τον Οκτώβριο, είχε γνωρίσει ισάριθμες ήττες.

Η νίκη αυτή αναμένεται να βοηθήσει όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά τον Α.Ο.Δ. στην προσπάθεια που θα κάνει μέχρι το τέλος για να διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία.
Από το ξεκίνημα του αγώνα το Διαβολίτσι μπήκε δυνατά στο παιχνίδια και από τα πρώτα λεπτά επιδίωξε να πετύχει κάποιο γκολ ώστε να αποκτήσει προβάδισμα για τη νίκη. Κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ μόλις στο 9’ με τον Πάγια και από εκεί και μετά φρόντισε να το κρατήσει, αλλά και με κάποιες φάσεις που είχε να διευρύνει το υπέρ της 1-0. Με τους Τσάτσο, Αντεμάι και Πάγια στο πρώτο 45λεπτο και μία στο β’ μέρος με τον Στραβάκο που δεν μπόρεσαν να τις μετουσιώσουν σε γκολ. Στην επανάληψη το Διαβολίτσι διατήρησε τον αγωνιστικό ρυθμό, προσέχοντας και την άμυνα του, αφού οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν σε κάποια φάσεις, χωρίς όμως να καταφέρουν να παραβιάσουν την εστία του Καπατσώρη.

Γκολ και φάσεις

Στο 9’ από σέντρα του Τσουκαλά ο Πάγια με προβολή σχεδόν από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας έτσι το 0-1.
Στο 16’ ο Τσάτσος έκανε το σουτ από καλή θέση, όμως η μόλις κατέληξε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 24’ ο Αντεμάι με σουτ από το ύψος του πέναλτι σχεδόν έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 37’ σε “κόψιμο” της μπάλας για τον Πάγια αυτός έκανε το σουτ από γραμμή της περιοχής και έστειλε την μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 75’ σουτ του Στραβάκου από πλεονεκτική θέση, όμως η μπάλα έφυγε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 91’ σουτ του Χαλκιόπουλου, ο Γκελγκέρια πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα προ του Καπατσώρη, ο οποίος έλεγχε τη φάση και δεν θα είχε πρόβλημα να την μπλοκάρει.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Τσάκαλης, Κόρδας, Καραμέρος, Κόρδας (ΕΠΣ Ηλείας). Την κίτρινη κάρτα αντίκρυσαν οι Γκελγκέρια, Στραβάκος, Καπατσώρης.
ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ: Χαρακτινός, Μπατσής, Τσίνα (80′ Τζανάρη), Λιβέρης, Χαλκιόπουλος, Μούστα, Παναγιωτόπουλος (46′ Μαρούδας), Αγγελίδης, Δ. Μαλαφούρης (60′ Μπακάμης), Σαμπανέϊ, Παπαδάκης (46′ Παπαδόπουλος).
ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Καπατσώρης, Γκελγκέρια, Λιόλιος, Μπαλόπουλος, Φωτόπουλος (35’ λ.τρ. Μπαστακός), Πιτσιλής, Τσάτσος, Μουλιάτος, Πάγια (80’ Τσουλάκος), Τσουκαλάς (65’ Μπάρκας), Αντεμάϊ (65’ Στραβάκος).

ΦΩΤΟ: www.imerazante.gr