Πέμπτη, 15 Απρίλιος 2021 17:26

Θύρα 13 για Βοτανικό: «Μην λέτε ψέματα, φέρτε την σύμβαση ολοκληρωμένη»

Γράφτηκε από τον
Θύρα 13 για Βοτανικό: «Μην λέτε ψέματα, φέρτε την σύμβαση ολοκληρωμένη»

Η Θύρα 13 με ανακοίνωσή της καλεί τον Δήμο Αθηναίων και την Alpha Bank να σταματήσουν να ψεύδονται για συγκεκριμένα ζητήματα πάνω στο γηπεδικό θέμα και το project της Διπλής Ανάπλασης.

«Επηρεάζεται η εμπιστοσύνη των Παναθηναϊκών όταν σας παρακολουθούν» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Προειδοποιούμε τον Δήμο Αθηνών

Να μην λέει ψέματα αναφορικά με το αν το αρχικό σχέδιο προέβλεπε την χρηματοδότηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό από το Ταμείο Ανάκαμψης. Η αίτηση που κατατέθηκε από την Ελληνική Κυβέρνηση την προέβλεπε και η αίτηση απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Δεν επηρεάζεται το project γιατί η χρηματοδότηση θα προέλθει από το Εθνικό ΠΔΕ, επηρεάζεται όμως η εμπιστοσύνη των Παναθηναϊκών όταν σας βλέπουν να λέτε ψέματα για να δικαιολογήσετε ένα πρώτο, απλό εμπόδιο.

Να μην λέει ψέματα όταν ισχυρίζεται πως το project είναι εντός χρονοδιαγραμμάτων. Δεν είναι. Στο άρθρο 12, παρ. 1 του Μνημονίου Συναντίληψης ορίζεται πως οι διμερείς και πολυμερείς συμβάσεις θα έχουν συναφθεί έως την 31/3/2021. Καμία σύμβαση δεν έχει μέχρι στιγμής υπογραφεί. Δεν επηρεάζεται το project γιατί η καθυστέρηση λίγων μηνών δεν θα ματαιώσει ένα έργο που επιθυμούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς. Επηρεάζεται όμως η εμπιστοσύνη των Παναθηναϊκών όταν σας παρακολουθούν να λέτε ψέματα για να δικαιολογήσετε ένα δεύτερο, απλούστερο εμπόδιο.

Να μην λέει ψέματα όταν διαρρέει πως το χάσμα μεταξύ Ερασιτέχνη και ΠΑΕ Παναθηναϊκού το γεφύρωσε ο Δήμαρχος. Γελάμε με τις γελοιότητες, όλοι γνωρίζουν την αλήθεια. Αν δεν το διέρρευσε ο Δήμος να φροντίσει να διαχειριστεί τις αυτόκλητες προσπάθειες γλειψίματος.

Προειδοποιούμε την Alpha Bank:

Να σταματήσει να κρύβεται πίσω από την ηλίθια διατύπωση του άρθρου 12, παρ. 2 του Μνημονίου Συναντίληψης που ορίζει πως η κατάρτιση των συμβάσεων θα προηγηθεί της εκπόνησης των μελετών. Εάν δεν θέλουν οι κύριοι της Alpha Bank να είναι υπεύθυνοι στα μάτια των Παναθηναϊκών για την ματαίωση του έργου να γνωρίζουν πως ο εκβιασμός εις βάρος του Ερασιτέχνη δεν θα περάσει. Δεν θα ψηφίσουμε μια σύμβαση για τα επόμενα 100 χρόνια του Συλλόγου που θα αναφέρει μόνο το συνολικό κόστος και τα τετραγωνικά των εγκαταστάσεων του Α.Ο. Κάντε τις προμελέτες και φέρτε την σύμβαση ολοκληρωμένη

Θύρα 13 – 1966»

Πηγή: gazzetta.gr