Κυριακή, 22 Ιούνιος 2014 23:13

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Στην τελική ευθεία για νέα διοίκηση…

Γράφτηκε από τον

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες για την συγκρότηση της νέας διοίκησης της "Μαύρης Θύελλας" και κυρίως για την σύνθεση της ομάδας που θα χρηματοδοτήσει οικονομικά την ομάδα την νέα αγωνιστική περίοδο.


Ο πρόεδρος Γιώργος Ράλλης και το μέλος της διοίκησης Θοδωρής Παπαθεοδωρίδης θα είναι σίγουρα στο νέο σχήμα και τις τελευταίες μέρες έχουν έρθει σε επαφές με ανθρώπους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να στηρίξουν την ομάδα. Ο Γιώργος Σπίνος, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Καλαμάτας Ηλίας Παπακωνσταντίνου και ο γιατρός Θανάσης Μητσέας είναι οι τρεις άνθρωποι με τους οποίους έχουν μιλήσει οι Ράλλης και Παπαθεοδωρίδης και οι οποίοι ενδέχεται να μπουν στο νέο σχήμα.
Την πρόθεση να εμπλακεί έχει εκφράσει και ο πρώην πρόεδρος του Πανηλειακού Κώτας Ντάβαρης, ωστόσο η δική του συμμετοχή στο νέο σχήμα συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες αφού υπάρχουν ενστάσεις…
Υπάρχει ένα ακόμη πρόσωπο που έχει έρθει σε επαφή με τους «μελανόλευκους» και έχει δείξει ένα ενδιαφέρον.
Τα επόμενα 24ώρα λοιπόν θα ακολουθήσουν νέες συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων που προαναφέρθηκαν, όπου θα φανεί το ποιοι από αυτούς θα είναι τελικά αυτοί που θα μπουν στην διοίκηση και θα σηκώσουν το οικονομικό βάρος. Αυτή τη στιγμή, το βέβαιο είναι ότι υπάρχει αισιοδοξία πως τελικά θα συγκροτηθεί μια ισχυρή οικονομικά διοίκηση.
Στο νέο σχήμα βέβαια είναι πιθανό να προστεθούν και άλλα μέλη που δεν θα συμβάλλουν βέβαια σε μεγάλο βαθμό οικονομικά, όμως θα προσφέρουν άλλες πολύτιμες υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα ο Ακης Δάλλας ή ο Χρήστος Λουκάς.
Να θυμίσουμε ότι η γενική συνέλευση και οι εκλογές για νέα διοίκηση έχουν οριστεί για την Κυριακή 6 Ιουλίου. Ωστόσο η "ομάδα Ράλλη" θα έχει καταλήξει νωρίτερα στο σχήμα και στους ρόλους (για αυτό και γίνονται από τώρα οι διεργασίες) αφού όλα δείχνουν ότι δεν θα έχει αντίπαλο στις εκλογές.