Σάββατο, 17 Απρίλιος 2021 14:38

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Κρίσιμη «στροφή» στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο

Γράφτηκε από τον
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Κρίσιμη «στροφή» στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο

Το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον πρωταθλητή Ολυμπιακό δεσπόζει στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των Play Off, ενώ στη διαδικασία των Play Out τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Ηράκλειο.

Με νωπές τις δάφνες από την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος στην ιστορία του, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει την Κυριακή (18/4) τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς αναζητούν τη νίκη που θα αυξήσει τις πιθανότητες κατάληψης της τρίτης θέσης και, ενδεχομένως, τους φέρει ισόβαθμους με τον συμπολίτη Άρη. Οι «κίτρινοι», ευρισκόμενοι στη δεύτερη θέση, κοντράρονται με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με το «τριφύλλι» να χρειάζεται απεγνωσμένα το «τρίποντο», όπως και η ΑΕΚ που περιμένει στο ΟΑΚΑ τον… χαλαρό μα πάντα επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης.
Η 4η αγωνιστική των Play Out διεξάγεται σε δύο δόσεις. Το Σάββατο (17/4), ΟΦΗ και Παναιτωλικός αγωνίζονται εντός έδρας – με Ατρόμητο και Απόλλωνα Σμύρνης, αντίστοιχα – με την ελπίδα να πάρουν τη νίκη που θα αναπτερώσει τις ελπίδες τους για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Για το γόητρο και μόνο, κοντράρονται Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα στη θεσσαλική πόλη ενώ στο ματς της Δευτέρας, ο Μιχάλης Γρηγορίου και η Λαμία του περιμένουν την ΑΕΛ που «καίγεται» για βαθμούς, στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των Play Off της Super League:

Κυριακή
Παναθηναϊκός – Άρης, 3 μ.μ.
ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης, 5.15 μ.μ.
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, 7.30 μ.μ.

Η βαθμολογία
1. Ολυμπιακός 76
2. Άρης 54
3. ΠΑΟΚ 51
-. ΑΕΚ 51
5. Παναθηναϊκός 49
6. Αστέρας Τρίπολης 44

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των Play Out της Super League:

Σάββατο
ΟΦΗ – Ατρόμητος, 3 μ.μ.
Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης, 5.15 μ.μ.
ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα, 7.30 μ.μ.

Δευτέρα
Λαμία – ΑΕΛ, 7.30 μ.μ.

Η βαθμολογία
1. ΝΠΣ Βόλος 38
2. ΠΑΣ Γιάννινα 34
3. Λαμία 30
-. Απόλλων Σμύρνης 30
5. Ατρόμητος 29
6. ΟΦΗ 24
7. ΑΕΛ 23
8. Παναιτωλικός 21