Δευτέρα, 23 Ιούνιος 2014 22:19

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Συνέντευξη τύπου προγραμματίζει ο Ράλλης

Γράφτηκε από τον

Οι διοικητικές διεργασίες συνεχίζονται στη "Μαύρη Θύελλα" όσον αφορά τον πρόεδρο Γιώργο Ράλλη και την ομάδα συνεργατών του.


Στο νέο διοικητικό σχήμα θα βρίσκονται ο Γιώργος Ράλλης και το μέλος της διοίκησης Θοδωρής Παπαθεοδωρίδης. Οι δυο τους έχουν έρθει σε επαφή με ανθρώπους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να στηρίξουν την ομάδα, όπως ο επιχειρηματίας Γιώργος Σπίνος, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Καλαμάτας Ηλίας Παπακωνσταντίνου και ο γιατρός Θανάσης Μητσέας.
Οι τρεις φαίνονται θετικοί να μπουν στο συμβούλιο της Καλαμάτας, ενώ υπάρχει και ένα ακόμη πρόσωπο που έχει έρθει σε επαφή με τους «μελανόλευκους» παράγοντες και έχει δείξει ένα ενδιαφέρον.
Αυτή την εβδομάδα θα ακολουθήσουν κι άλλες συζητήσεις μεταξύ αυτών των ανθρώπων ώστε να καταλήξουν ποιοι θα μπουν στη διοίκηση και κατ' επέκταση θα σηκώσουν και το οικονομικό βάρος.
Μάλιστα ο Γιώργος Ράλλης σκέφτεται μέσα σε αυτή ή την επόμενη εβδομάδα να δώσει μία συνέντευξη τύπου ως απερχόμενη διοίκηση για να ενημερώσει τον κόσμο για διάφορα θέματα της ομάδας, αλλά και για να παρουσιάσει το διοικητικό σχήμα που ο ίδιος θα ηγείται.
Αυτή η συνέντευξη τύπου θα γίνει φυσικά πριν τη γενική συνέλευση που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 6 Ιουλίου.