Τρίτη, 24 Ιούνιος 2014 20:58

Επιχειρηματίας μπαίνει στον Πάμισο!

Γράφτηκε από τον
Επιχειρηματίας μπαίνει στον Πάμισο!

Συνάντηση με τον Γιώργο Οικονομόπουλο είχε σήμερα το μεσημέρι στο ξενοδοχείο "Plaza" o Γιώργος Πετρουλάκης.  Ο πρόεδρος του Παμίσου έδωσε τα χέρια με τον πρώην εκδότη της "Επικαιρότητας", ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Πετρουλάκη θα βοηθήσει οικονομικά τους Νησιώτες και θα μπει στη νέα διοίκηση!


Ο κ. Οικονομόπουλος, που κατάγεται από τη Βούταινα δραστηριοποιείται στον τουρισμό, ενώ  θα επενδύσει και στα ΜΜΕ. Ακόμα όμως είναι άγνωστο ποια θέση θα πάρει στο δ.σ.
Ολα αυτά θα γίνουν γνωστά αύριο, όπου έχει προγραμματιστεί στις 8.30 το βράδυ στο Ideal στο Πάρκο Μεσσήνης γενική συνέλευση με θέματα διοικητικό, οικονομικό απολογισμό και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου συμβουλίου.
Τα περισσότερα μέλη από την απερχόμενη διοίκηση θα συνεχίσουν με τον Γ. Πετρουλάκη να παραμένει μάλλον και στη θέση του προέδρου. 
Οπως και να 'χει, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προκύψει  ισχυρό συμβούλιο που θα τρέξει το σχεδιασμό για την Α' τοπική, όπου ο στόχος δεν είναι άλλος από τον τίτλο.


Σε τουρνουά συμμετείχε η ακαδημία

Στο τουρνουά που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή  στο Διαβολίτσι  στη μνήμη  του καπετάν Βασίλη Κωσταντακόπουλου, συμμετείχε η ακαδημία του Παμίσου. Στη διοργάνωση έλαβαν ακόμα μέρος η διοργανώτρια ομάδα Α.Ο. Διαβολιτσίου, ο Εθνικός Μελιγαλά, ο Αίαντας, ο Δαναός Καλαμάτας και ο Αρης Πετρούπολης.
Το αποτέλεσμα ήταν φυσικά το τελευταίο που είχε σημασία, καθώς όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες. Για την ιστορία ο Πάμισος γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον Αίαντα και ήρθε ισόπαλος 0-0 με το Διαβολίτσι, όμως αποχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την αρτιότητα της διοργάνωσης.