Τρίτη, 24 Ιούνιος 2014 21:06

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ο Ράλλης ανακοινώνει άμεσα τους νέους "συμπαίκτες" στη διοίκηση

Γράφτηκε από τον

Ο Γιώργος Ράλλης είχε δηλώσει ότι ψάχνει "συμπαίκτες" στη διοίκηση ενόψει της νέας σεζόν και η αναζήτηση φαίνεται πως έφερε αποτέλεσμα. Ο πρόεδρος της Καλαμάτας τονίζει ότι στο νέο σχήμα θα μπουν 3-4 νέα  πρόσωπα  που θα στηρίξουν οικονομικά την ομάδα και της επιτρέψουν να βάλει υψηλούς στόχους στη Γ' εθνική.


Ο επιχειρηματίας Γιώργος Σπίνος, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Καλαμάτας Ηλίας Παπακωνσταντίνου και ο γιατρός Θανάσης Μητσέας είναι ορισμένοι από τους ανθρώπους με τους οποίους έχει έρθει σε επαφή ο κ. Ράλλης και εμφανίζονται θετικοί να εισέλθουν στη διοίκηση.
Ο πρόεδρος της Καλαμάτας δήλωσε στο "Ν" ότι την προσεχή μάλλον εβδομάδα θα ανακοινώσει και επίσημα τους συνεργάτες του και θα αναλύσει το πλάνο που υπάρχει.
Τούτο θα συμβεί πριν από τη γενική συνέλευση που έχει οριστεί για τις 6 Ιουλίου.
Σ' αυτήν θα γίνουν ως γνωστόν αρχαιρεσίες για νέο συμβούλιο με τον Γ. Ράλλη να είναι διατεθειμένος να συνεχίσει στη θέση του πρόεδρου. Στο ρόστερ όμως θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές, ενώ μετά τη συνέλευση θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του προπονητή.
Ως εκ τούτου είναι αβέβαιο αν θα συνεχίσει ο Μίλτος Γκόφας, ενώ αρκετοί παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν.
Ηδη είναι ελεύθεροι οι Πούτσης, Τσόπελας και Τσιμικλής με τους διοικούντες να σημειώνουν ότι οποιοδήποτε παίκτης μπορεί να αποχωρήσει εφόσον το επιθυμεί.



Δυσαρέσκεια για το γήπεδο

Καμία απάντηση δεν έχει λάβει ο Γ. Ράλλης από τους ανθρώπους του Μεσσηνιακού όσον αφορά την πρόταση που έχει κάνει για τη χρησιμοποίηση του γηπέδου. Ο πρόεδρος της "Μαύρης Θύελλα" λέει ότι έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από την τελευταία επαφή και δεν υπάρχει ενημέρωση  από τους ανθρώπους των "πρασίνων" για το αν είναι θετικοί στο να παραχωρήσουν το γήπεδο.
Θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα θέλει να επιστρέψει στην έδρα του Μ.Γ.Σ. για το νέο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής και παράλληλα να κάνει εκεί και μία προπόνηση την εβδομάδα.
Εφόσον όμως δεν επέλθει συμφωνία, θα παραμείνει αναγκαστικά στο Δημοτικό Στάδιο.