Τετάρτη, 28 Απρίλιος 2021 18:45

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Σούπερ διπλό με νέα ανατροπή το Διαβολίτσι στη Γαστούνη!

Γράφτηκε από τον

Διπλό παραμονής με ανατροπή πέτυχε πριν λίγη ώρα το Διαβολίτσι στη Γαστούνη επί του τοπικού Αίαντα με σκορ 2-1, σε εξ' αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής!

Ο ΑΟΔ παρότι παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, έδειξε χαρακτήρα και έφτασε στο δεύτερο διπλό του στον 9ο όμιλο της Γ' εθνικής! Η Ηλειακή ομάδα προηγήθηκε στο 41' με πλασέ του Κουλούρη, όμως η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στο τρίποντο... Οπως και με τον ΠΑΟ Βάρδας πριν από δέκα ημέρες, έτσι και σήμερα βρήκαν δίχτυα οι Σταύρος Τσουλάκος και Γιώργος Μουλιάτος... Ο έμπειρος επιθετικός που είχε μπει αλλαγή στο ημίχρονο στο 75' ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Μετά από δύο λεπτά, στο 77' ο Τσουλάκος γύρισε την μπάλα για τον Μουλιάτο που με πλασέ ολοκλήρωσε την ανατροπή, γράφοντας το 1-2! Με αυτή τη νίκη ο ΑΟΔ έφτασε τους 9 βαθμούς και είναι οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ομως έχει κάνει το ρεπό του και
έχει να δώσει ένα ακόμη εξ' αναβολής ματς, την Τετάρτη του Πάσχα, εντός έδρας με τον Εθνικό Σκουλικάδου.
Σήμερα διεξήχθη ένα ακόμη ματς για τον 9ο όμιλο με τον Διαγόρα Βραχνέικων να κερδίζει 1-0 στη Ζάκυνθο τον Εθνικό Σκουλικάδου.