Παρασκευή, 21 Μαϊος 2021 11:36

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Να δώσουμε το 100% για τη νίκη”, λέει ο Γ. Καλόμαλος για τον “τελικό” με Διαγόρα Βραχνέικων

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: “Να δώσουμε το 100% για τη νίκη”, λέει ο Γ. Καλόμαλος για τον “τελικό” με Διαγόρα Βραχνέικων

“Ασφαιρος” για τέταρτη σερί αγωνιστεί έμεινε ο Πάμισος με συνέπεια να γνωρίσει την ήττα στην Κάτω Αχαγιά με 2-0 από την Αχαϊκή.

Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα με 0-1 από τον Παναιγιάλειο και οι δύο “λευκές” ισοπαλίες με Θύελλα Πατρών (εκτός) και Παλληξουριακό (εντός).
Οι “πράσινοι” με μόλις δύο βαθμούς συγκομιδή στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές έχουν βρεθεί σε δυσχερή θέση όσον αφορά την παραμονή και το προσεχές ματς με το Διαγόρα είναι χωρίς... αύριο.
Ο Πάμισος απέχει 3 βαθμούς από την 8η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή και ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η Γ’ εθνική.
“Ετσι όπως έχει εξελιχθεί η χρονιά, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη”, τονίζει στην “Ε” ο Γιώργος Καλόμαλος για τον τελικό... παραμονής.
Ο προπονητής του Παμίσου δεν μπαίνει στη διαδικασία να κάνει υπολογισμούς για το πόσοι βαθμοί χρειάζονται για να αποφευχθεί ο υποβιβασμός. “Ολα είναι ρευστά, κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει. Εμείς σκεφτόμαστε τώρα μόνο το Διαγόρα. Κάναμε δύο άσχημα αποτελέσματα, τα οποία δεν αντικατοπτρίζουν πλήρως την εικόνα των παιχνιδιών. Είναι στο χέρι μας να γυρίσουμε το κλίμα την Κυριακή”, σημειώνει ο Γ. Καλόμαλος που θα πρέπει να βρει λύσεις για το επιθετικό κομμάτι.
Διότι με 4 τέσσερα γκολ έχει μαζί με Τσιλιβή και Παλληξουριακό τη χειρότερη επίθεση στον 9ο όμιλο, ενώ αντίθετα τα 6 γκολ παθητικό είναι μία από τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία. Για τον Πάμισο δεν αρκεί την Κυριακή να κρατήσει μόνο ανέπαφη την εστία του. Θα χρειαστεί να βρει δίχτυα και να νικήσει το Διαγόρα, που έχει 13 βαθμούς και ισοβαθμεί με Διαβολίτσι και Εθνικό Σκουλικάδου, στην 5η θέση.