Τετάρτη, 26 Μαϊος 2021 11:53

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ορίστηκαν οι 3 τελευταίες αγωνιστικές - Φινάλε στις 13 Ιουνίου

Γράφτηκε από τον
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ορίστηκαν οι 3 τελευταίες αγωνιστικές - Φινάλε στις 13 Ιουνίου

Χωρίς αγώνα θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα για τις ομάδες του 9ου ομίλου της Γ’ εθνικής, καθώς η προγραμματισμένη για σήμερα 11η αγωνιστική αναβλήθηκε, όπως επίσης και η 12η αγωνιστική που θα γινόταν την Κυριακή.

Η 11η αγωνιστική, που περιλαμβάνει το μεσσηνιακό ντέρμπι Διαβολίτσι – Πάμισος, θα γίνει την Κυριακή 6 Ιουνίου, η 12η την Τετάρτη 9 Ιουνίου και η 13η και τελευταία αγωνιστική, την Κυριακή 13 Ιουνίου.
Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί μία εβδομάδα αργότερα από ότι αναμενόταν. λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στη Θύελλα Πατρών, που είχε ως συνέπεια να αναβληθεί το προγραμματισμένο για την Κυριακή 23 Μαΐου, ματς με τη Ζάκυνθο. Τα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου έγιναν κανονικά, αλλά ο 9ος όμιλος δεν μπορεί να συνεχιστεί όσο εκκρεμεί το εν λόγω παιχνίδι.
Οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές, πρέπει να γίνουν την ίδια μέρα και ώρα, για λόγους αξιοπιστίας και χωρίς να υπάρχουν εκκρεμότητες.
Γι’ αυτό και η ΕΠΟ ανέβαλε αρχικά τους αγώνες και χθες όρισε τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές για τις 6, 9 και 13 Ιουνίου.
Οσο για το εξ αναβολής ματς Θύελλα Πατρών – Ζάκυνθο, αυτό θα γίνει την Τετάρτη 2 Ιουνίου, με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν θα υπάρξουν νέα κρούσματα κορονοϊού. Διαβολίτσι και Πάμισος έχουν λοιπόν σχεδόν δύο εβδομάδες για να προετοιμαστούν για το μεταξύ τους ματς, που θα κρίνει πολλά στη μάχη της παραμονής στη Γ’ εθνική.