Τρίτη, 01 Ιουλίου 2014 19:31

ΠΑΜΙΣΟΣ: Με Πετρουλάκη πρόεδρο και νέα πρόσωπα πάει για τίτλο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Με Πετρουλάκη πρόεδρο και νέα πρόσωπα πάει για τίτλο

Ανανεωμένο, ισχυρό και φιλόδοξο διοικητικό σχήμα προέκυψε στον Πάμισο, ο οποίος ξεκινά τον σχεδιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο με αισιοδοξία και ξεκάθαρο στόχο και πάλι τον τίτλο στην Α' τοπική. Η συγκρότηση της νέας διοίκησης σε Σώμα έγινε χθές το βράδυ στην Μεσσήνη με τον Γιώργο Πετρουλάκη να παίρνει ξανά την θέση του προέδρου, την οποία θα έχει έτσι για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.


Στο νέο σχήμα προστέθηκαν 7 νέα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο πρώην διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης, ο οποίος θα είναι εκπρόσωπος της ομάδας στην ΕΠΟ αλλά και υπεύθυνος χορηγιών.
Αναλυτικά το νέο 13μελές συμβούλιο απαρτίζουν οι Γιώργος Πετρουλάκης (πρόεδρος), Γιώργος Οικονομόπουλος (αντιπρόεδρος), Νικήτας Καραμπέτσος (α' ταμίας), Παναγιώτης Φιλόπουλος (β' ταμίας και εκπρόσωπος ΕΠΣΜ),
Παναγιώτης Τσέρτος (γενικός αρχηγός και γραφείο Τύπου και δημοσίων σχέσεων), Νίκος Γιαννόπουλος (α' γενικός αρχηγός), Άρης Θωμόπουλος (β' γενικός αρχηγός), Έλενα Γκίκα (ειδική γραμματέας), Παναγιώτης Ξυφιάς,  Αντώνης Γιαννόπουλος, Αλέξης Δημητρόπουλος (γραφείο Τύπου και δημοσίων σχέσεων), Ηρακλής Τσίκινης (εκπρόσωπος ΕΠΟ), Νίκος Δρακόπουλος (επίτιμος πρόεδρος - μέλος).
Από τους παραπάνω, νέα μέλη στην διοίκηση είναι οι Οικονομόπουλος, Καραμπέτσος, Θωμόπουλος, Ξυφιάς, Αντ. Γιαννόπουλος, Δημητρόπουλος, Τσίκινης.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο Νίκος Δρακόπουλος ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος του Παμίσου, καθώς η διοίκηση αναγνώρισε την τεράστια πολυετή προσφορά του στην ομάδα.

Αισιοδοξεί
ο Πετρουλάκης

Η νέα διοίκηση παρουσιάζεται ενισχυμένη και ο Πετρουλάκης δεν κρύβει την αισιοδοξία του. «Υπάρχει ικανοποίηση για την νέα διοίκηση η οποία είναι ένα κράμα παλιών και νέων παραγόντων και συνδυάζει ενθουσιασμό και εμπειρία. Ο Πάμισος είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος. Έχουμε μια ισχυρή διοίκηση, η πόλη στηρίζει την ομάδα και αισιοδοξούμε», τόνισε ο πρόεδρος των «πράσινων» σε δηλώσεις του στο «Notosport».

Ξεκινά άμεσα
ο σχεδιασμός

Η νέα διοίκηση θα ξεκινήσει άμεσα τον σχεδιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο. Το πρώτο θέμα που θα κληθεί να ξεκαθαρίσει θα είναι αυτό της τεχνικής ηγεσίας με τους Σπύρο Τσίκινη και Νίκο Γεωργακλή να έχουν τον πρώτο λόγο για να μείνουν στο τιμόνι της ομάδας.
Όσον αφορά το έμψυχο υλικό, στον Πάμισο ξεκαθαρίζουν ότι προς το παρών δεν έχει αποχωρήσει κανένας παίκτης! Ωστόσο τονίζουν ότι θα υπάρχουν αποχωρήσεις παικτών που κρίνεται ότι δεν χωρούν στο νέο πλάνο, όπως και ότι θα γίνουν και αρκετές ανανεώσεις παικτών της περσινής ομάδας.

Δεν θα πουν όχι
στην Γ' εθνική

Σχετικά το ενδεχόμενο να μην ισχύσει τελικά η προγραμματισμένη αναδιάρθρωση και να έχουμε νέα αλλαγή στον ποδοσφαιρικό χάρτη, η διοίκηση του Παμίσου είναι ανοικτή σε όλα τα ενδεχόμενα. Μην ξεχνάμε ότι οι «πράσινοι» με έγγραφό τους στην ΕΠΟ έχουν ζητήσει να γίνει νέα αναδιάρθρωση η οποία θα περιλαμβάνει άνοδο όλων των πρωταθλητών των ΕΠΣ στην Γ' εθνική. Σε περίπτωση που υλοποιηθεί ένα τέτοιο σενάριο, η διοίκηση του Παμίσου να προχωρήσει κανονικά τον σχεδιασμό της ομάδας για την Γ' εθνική. Όπως αναφέρουν και τα Αθηναϊκά δημοσιεύματα, το θέμα αυτό είναι πιθανό να ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας.