Σάββατο, 05 Ιούνιος 2021 10:30

Τέλος ο Δέλλας από τον Παναιτωλικό

Γράφτηκε από τον
Τέλος ο Δέλλας από τον Παναιτωλικό

O «Κολοσσός» έκανε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει στον «κυανοκίτρινο» πάγκο και αποχαιρέτησε όλους στο Αγρίνιο.

Ο Τραϊανός Δέλλας έζησε έντονα την παραμονή του Παναιτωλικού και τα όσα έγιναν μετά το τέλος του «θρίλερ» με την Ξάνθη, έδειξαν πως έχει «δεθεί» με την ομάδα. Βούρκωσε και μετά ζήτησε συγνώμη από τον Φώτη Κωστούλα και τον κόσμο για τη «δοκιμασία» που πέρασαν. Ομως έφτασε η στιγμή να «χωρίσουν» οι δρόμοι των δύο πλευρών και ο «Κολοσσός» με ένα συγκινητικό «μύνημα» μέσω των social media αποχαιρέτησε όλους στα «καναρίνια».

«Στο ποδόσφαιρο οι νίκες σε ψηλώνουν οι ήττες σε προσγειώνουν ,οι δυσκολίες σε μεγαλώνουν και οι εμπειρίες σε ωριμάζουν. Εχοντας περάσει μια πολύ δύσκολη χρόνια ήρθε η ώρα να πούμε αντίο. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής. Καλή συνέχεια!», έγραψε σχετικά ο νεαρός κόουτς.

Πλέον στο Αγρίνιο μπαίνουν και επίσημα σε περίοδο εύρεσης νέου τεχνικού και όλα είναι ανοικτά. Η περίπτωση να προκριθεί κάποιος Ελληνας (όπως ο Σάββας Παντελίδης) ή και ξένος έχει τις ίδιες πιθανότητες. Ως ημέρα που μπορεί να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο είναι η ερχόμενη Δευτέρα (7/6).

Πηγή: gazzetta..gr