Τρίτη, 15 Ιούνιος 2021 18:09

Super League: Θετικά μηνύματα απ' την κυβέρνηση για την επιστροφή κόσμου

Γράφτηκε από τον

Το διοικητικό συμβούλιο της Super League αποφάσισε να σταλεί επιστολή στους αρμόδιους φορείς, σχετικά με την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα την επόμενη περίοδο, με τα πρώτα μηνύματα απ' την κυβέρνηση να είναι θετικά.

Το διοικητικό συμβούλιο της Super League συνεδρίασε την Τρίτη (15/6), όπου αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή προς τους αρμόδιους φορείς, που θα αφορά την παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Μάλιστα, το θέμα ενδέχεται να έχει θετική έκβαση εφόσον, όπως προκύπτει, τα πρώτα μηνύματα απ' την κυβέρνηση είναι θετικά. Απομένει να δούμε ποια θα είναι και η εισήγηση των υγειονομικών για το ζήτημα.

Επιπλέον, ο πρόεδρος του Δ.Σ. θα προχωρήσει σε σύγκληση Γενικής Συνέλευσης με θέμα της έγκριση προκήρυξης του πρωταθλήματος της Super League Interwetten 2021-22.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League

"Εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα ο πρόεδρος του Δ.Σ. όπως προχωρήσει στη σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. με θέμα την έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2021 – 22.

Αποφασίστηκε ομόφωνα να σταλεί επιστολή προς τους αρμόδιους φορείς, σχετικά με την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα της Super League"

Πηγή: sport24.gr