Σάββατο, 05 Ιούλιος 2014 07:06

Δυνατό μεταγραφικό ξεκίνημα για Τέλλο Αγρα - υπέγραψαν Τόσκα, Κορομηλάς, σήμερα ο Νάκος

Γράφτηκε από τον

Τις δύο πρώτες του μεταγραφές πραγματοποίησε χθες ο Τέλλος Αγρας και έπεται συνέχεια… Συγκεκριμένα η ομάδα του Τέλλου Άγρα προχώρησε στην απόκτηση του 20χρονου δεξιοπόδαρου μεσοεπιθετικού Κλάϊντι Τόσκα ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Παναιτωλικό Κ20, Νέο Θέρμιο Απόλλων και στον Κεραυνό Γαβαλούς, αλλά και του 20χρονου αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού Αποστόλη Κορομηλά ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Απόλλων Δοκιμίου, Παναιτωλικό Κ20, Α.Ε.Μεσολογγίου και Νέο Θέρμιο Απόλλων.


Η ανακοίνωση των "ερυθρολεύκων" αναφέρει: «Ο Α.Ο. Τέλλος Άγρας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Κλάιντι Τόσκα (20 χρόνων – ελληνική υπηκοότητα) και Αποστόλη Κορομηλά (20 χρόνων), οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για 1 χρόνο»
Ο Τόσκα την περσινή περίοδο ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας Κ-20 του Παναιτωλικού και είχε την ευκαιρία να παίξει με όλες τις μεγάλες ομάδες (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ κ.α.).
Ο Κορομηλάς ήταν φαντάρος πέρυσι και γι' αυτό έπαιξε σε ομάδα Β' τοπικής της Αιτωλοακαρνανίας, πετυχαίνοντας όμως πάνω από 20 γκολ, τα περισσότερα εκ των οποίων με απευθείας εκτελέσεις φάουλ!
Οι δύο αυτοί παίκτες είναι προσωπικές επιλογές του προπονητή Δημήτρη Παναγιώτου, ο οποίος θα βρεθεί σήμερα στους Γαργαλιάνους.
Οι υπογραφές των παικτών έπεσαν στην ψαροταβέρνα "Μαϊστράλι"
του ταμία της ομάδας Γιάννη Βασιλόπουλου στη Μαραθόπολη, παρουσία του ίδιου αλλά και του ταμία του Αγρα Κώστα Μίχου και
του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων Τζίμη Καμπύλη.
Σήμερα Σάββατο θα κλείσει και ο τρίτος ποδοσφαιριστής προερχόμενος από την Αιτωλοακαρνανία, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Μπάμπης Νάκος που πέρυσι έπαιζε στο Μεσολόγγι (Γ' εθνική), έχοντας αρκετές συμμετοχές και είναι μεγαλύτερο όνομα σε σχέση με τους άλλους δύο.
Ετσι η ομάδα των Γαργαλιάνων μπήκε δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι και η ενίσχυση της θα έχει και συνέχεια, με παίκτες τόσο εκτός Μεσσηνίας όσο και από το νομό.