Παρασκευή, 04 Ιούλιος 2014 21:47

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ετοιμη η διοίκηση που θα αναδειχθεί επίσημα στις μεθαυριανές εκλογές - τα ονόματα των 7 μελών

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ετοιμη η διοίκηση που θα αναδειχθεί επίσημα στις μεθαυριανές εκλογές - τα ονόματα των 7 μελών

Γενική συνέλευση και εκλογές έχουν προγραμματιστεί μεθαύριο Κυριακή για την "Μαύρη Θύελλα", η οποία θα αποκτήσει νέα διοίκηση εν όψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.  Φυσικά το τι θα γίνει είναι λίγο πολύ γνωστό μιας και η "ομάδα" Ράλλη δεν έχει αντίπαλο.


Η νέα διοίκηση λοιπόν θα αποτελείται από 7 μέλη τα οποία θα είναι οι παλιοί Γιώργος Ράλλης, Θοδωρής Παπαθεοδωρίδης, Χρήστος Λουκάς, Ακης Δάλλας, ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Καλαμάτας Ηλίας Παπακωνσταντίνου, ο φίλαθλος Αλκης Καραγιάννης και ο Τάκης Δεδούσης, ο οποίος θα είναι ο εκπρόσωπος της πλευράς Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος θα στηρίξει την νέα προσπάθεια που θα γίνει στην Μεσσηνιακή ομάδα
Το οικονομικό βάρος της "Μαύρης Θύελλας" τη νέα χρονιά θα αναλάβουν (εξ ίσου, όπως λέει το αρχικό πλάνο) οι Γιώργος Ράλλης, Θοδωρής Παπαθεοδωρίδης, Ηλίας Παπακωνσταντίνου και η πλευρά του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.
Το μεθαυριανό ραντεβού έχει δοθεί στις 10 στην αίθουσα «Αλ. Κουμουνδούρος» στην Νομαρχία. Αφού ολοκληρωθεί η γενική συνέλευση, στις 12 μ. θα ξεκινήσουν οι εκλογές.