Κυριακή, 06 Ιούλιος 2014 19:03

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Νέος προπονητής ο Γιώργος Καλόμαλος

Γράφτηκε από τον

Την… έκπληξη έκαναν στον Εθνικό Μελιγαλά όσον αφορά το θέμα του προπονητή μιας και αποφάσισαν να πορευτούν την προσεχή χρονιά με τον Γιώργο Καλόμαλο. Ηταν ένα όνομα που δεν είχε ακουστεί για τον "κυανόλευκο" πάγκο τις τελευταίες ημέρες. Ο Καλόμαλος είναι 39 χρονών και τα τελευταία χρόνια ήταν στον Πανιώνιο Καλαμάτας, έχοντας καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής.

Ο Εθνικός Μελιγαλά θα είναι η δεύτερη ομάδα που θα κοουτσάρει ο Καλόμαλος, ο οποίος θα επικεντρωθεί στην ανάδειξη των νεαρών παιδιών της ευρύτερης περιοχής του Μελιγαλά.
Από την άλλη φυσικά όπως είναι λογικό ο Αντώνης Μαυρέας αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Εθνικού και με ανακοίνωση της η διοίκηση τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν.
Οσον αφορά τα τμήματα υποδομής τα οποία τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν μεγάλη άνθηση, προπονητές παραμένουν για τρίτη συνεχή σεζόν οι Αλέκος Δέδες και Ηλίας Μουρούσιας. "Το προπονητικό τιμ θα έχει αμφίδρομη συνεργασία με σκοπό την ανάδειξη και εξέλιξη νέων ποδοσφαιριστών. Ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά στους προπονητές μας, με υγεία για όλους", καταλήγει η ανακοίνωση του Εθνικού Μελιγαλά.