Τετάρτη, 23 Ιούνιος 2021 11:46

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Το Σάββατο το ματς με Ιάλυσο

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Το Σάββατο το ματς με Ιάλυσο

Το προσεχές Σάββατο θα πέσει η “αυλαία” στο νότιο όμιλο της Football League με τη διεξαγωγή της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Η “Μαύρη Θύελλα” έχει κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα και αναμένεται να... σηκώσει την κούπα στο εντός έδρας ματς με τον tτέταρτο της βαθμολογίας Ιάλυσο.
Το εν λόγω ματς θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο, όπως και τα υπόλοιπα στο νότιο όμιλο, όπου το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ποια ομάδα θα ακολουθήσει τον Ασπρόπυργο στη Γ’ εθνική.
Ο Αστέρας Βλαχιώτη με 19 βαθμούς βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση και κυνηγά περισσότερο τη Νίκη Βόλου που έχει 21 βαθμούς, ενώ από 22 βαθμούς έχουν Αιγάλεω και Καλλιθέα που παίζουν μεταξύ τους.
Η Νίκη Βόλου παίζει εκτός με την Επισκοπή και ο Αστέρας εντός με τη Σαντορίνη. Θυμίζουμε ότι οι 8 πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα προβιβάζονται στη Super League 2 και οι δύο τελευταίες υποβιβάζονται στη Γ’ εθνική.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής:

Σάββατο, 5 μ.μ.

Επισκοπή – Νίκη Βόλου
Ασπρόπυργος – Ρόδος
Καλαμάτα – Ιάλυσος
Αστέρας Βλαχιώτη – Σαντορίνη
Αιγάλεω – Καλλιθέα (ΕΡΤ 3)

Επαγγελματίας ο Μουζάκης

Το άλμα στην καριέρα του έκανε ο Σάββας Μουζάκης, καθώς υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη “Μαύρη Θύελλα”.
Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από την ομάδα νέων της Καλαμάτας και πλέον θα έχει την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του και στην ανδρική ομάδα.