Σάββατο, 26 Ιούνιος 2021 15:50

Οι αρχηγοί της "Μαύρης Θύελλας" για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τη νέα σεζόν

Γράφτηκε από τον
Οι αρχηγοί της "Μαύρης Θύελλας" για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τη νέα σεζόν

Χαρούμενοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αισιόδοξοι για τη συνέχεια, εμφανίστηκαν οι  Κώστας Ηλιόπουλος, Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος και Βαγγέλης Αλεξόπουλος.
Οι τρεις αρχηγοί της "Μαύρης Θύελλας" μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση χορηγού της ομάδας, τόνισαν τη σημασία που έχει η κατάκτηση του τίτλου σε μια ιδιαίτερη σεζόν λόγω της πανδημίας.
 
"Ηταν μεγάλο κατόρθωμα η κατάκτηση του πρωταθλήματος. μετά από τόσα χρόνια. Πιστεύω ότι θα είμαστε πιο δυνατοί τη νέα χρονιά", σημείωσε ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος, με τον συμπαίκτη του Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλο, να εκτιμά ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς.
 
Ο Κώστας Ηλιόπουλος στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της "Μαύρης Θύελλας", αφού όπως λέει: "Το σημαντικό είναι η ομάδα να είναι οικογένεια, γιατί όσο καλούς παίκτες και αν έχεις, αν η ομάδα δεν είναι δεμένη, δεν μπορεί να κάνει κάτι. Εμείς έχουμε τρομερούς χαρακτήρες, "δέσαμε" μεταξύ μας και ήρθε το πρωτάθλημα. Μπορεί σε κάποια παιχνίδια να μην παίξαμε τόσο ελκυστικό ποδόσφαιρο, αλλά όταν κάνεις πρωταθλητισμό, σημασία έχει το αποτέλεσμα".
 
Σε ερώτηση της "Ε" για τις βλέψεις στη  νέα Super League 2 που θα διεξαχθεί με 36 ομάδες εν αντιθέσει με τη Football League, που ήταν ένα πρωτάθλημα 18 αγωνιστικών που κράτησε μόλις τρεις μήνες, ο Κ. Ηλιόπουλος, έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας.
"Φέτος είχανε να αγωνιστούμε πάνω από ένα χρόνο και ήταν δύσκολο, να το διαχειριστείς, γιατί δεν έχεις και ρυθμό. Αν τη νέα περίοδο υπάρχει μια σταθερότητα, η ομάδα θα πάει καλά. Ξέρω από τώρα ότι υπάρχουν υψηλοί στόχοι, που θα φαίνονται όσο περνούν οι μέρες με τις κινήσεις που θα γίνουν".