Πέμπτη, 08 Ιούλιος 2021 14:25

Ανακοίνωσε Πίτσου Ατιένθα ο Αστέρας Τρίπολης

Γράφτηκε από τον

Ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης είναι ο Πίτσου Ατιένθα, καθώς η αρκαδική ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Ισπανού στόπερ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 31χρονος αμυντικός αγωνίστηκε την προηγούμενη διετία στη Σαραγόσα, μετρώντας πέρυσι συνολικά 13 συμμετοχές. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή, Francisco Javier Atienza Valverde (Pichu). Γεννημένος στις 18 Ιανουαρίου 1990 στην πόλη Córdoba της Ισπανίας, ο Pichu Atienza αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ο νέος ποδοσφαιριστής του Αστέρα υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023 και επέλεξε τον αριθμό 18 για τη φανέλα του.

Το βιογραφικό
Atlético Madrid Β 67 (2)
Sevilla Atlético 65 (2)
Huesca 33 (2)
Hércules 66 (5)
Reus 73 (1)
Numancia 38 (2)
Zaragoza 42 (2)

Η δήλωση

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα, πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Αστέρα. Έχω αγωνστεί σε πολλές ομάδες στην Ισπανία, είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ σε άλλη χώρα και θέλω να γνωρίσω αυτή την καινούρια εμπειρία. Στόχος μου είναι να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα στην Ελλάδα, να γνωρίσω έναν άλλον πολιτισμό και να απολαύσω που θα παίξω για μια τόσο μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα, για την οποία υπάρχει θαυμασμός».