Τετάρτη, 14 Ιούλιος 2021 12:54

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Είχαμε αξιοπρεπή παρουσία παρά τον υποβιβασμό”, τονίζει ο Γ. Καπερώνης

Γράφτηκε από τον

Ικανοποίηση υπάρχει στον Πάμισο από το γεγονός ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα στη διάρκεια του πρωταθλήματος του ενός γύρου, παρά τα άσχημα αποτελέσματα.

Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ομάδας Γιώργος Καπερώνης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση. “Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί η ομάδα έδειξε χαρακτήρα παρά τα άσχημα αποτελέσματα”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: “Ημασταν αξιοπρεπείς παλέψαμε όλα τα παιχνίδια, ακόμη και σε αυτά που δεν καταφέραμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Η ομάδα είχε μια αξιοπρεπή πορεία με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, χωρίς αυτό να παίζει ρόλο για το ότι δεν καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία. Σίγουρα το νεαρό της ηλικίας παίζει ρόλο ώστε να δουλέψεις πάνω σε αυτά τα παιδιά για να μπορέσει η ομάδα να έχει καλύτερο μέλλον”.
Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό για τη χρονιά, ο παράγοντας του Πάμισου μας είπε: “Ηταν μια δύσκολη χρονιά, χωρίς κόσμο στο γήπεδο, χωρίς έσοδα και σε έναν πρωτάθλημα, όπου πραγματοποιήθηκε μόνο ένας γύρος. Αυτό είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει πότε απ’ όσο θυμάμαι σε εθνική κατηγορία. Επίσης άσχημο ήταν και το ότι η ομάδα έπεσε, γιατί στόχος μας ήταν να μείνουμε στην κατηγορία. Σε αυτά να προσθέσω ότι δεν είχαμε την έδρα μας. Αν και ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα στην πορεία αντιμετωπίσαμε διάφορα προβλήματα, είτε λόγω τραυματισμών κάποιων παικτών, είτε γιατί κάποιοι έφυγαν για να υπηρετήσουν τη στρατιωτική τους θητεία. Από εκεί και πέρα εμείς κοιτούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά ήταν ένα μείον έτσι όπως διεξήχθη τελικά το πρωτάθλημα. Οι άλλες ομάδες κοιτούσαν πως θα μαζέψουν βαθμούς με οποιονδήποτε τρόπο και όχι να παίξουν καλή μπάλα. Σε όλα τα παραπάνω να προσθέσω και τα παράπονα που έχουμε από τη διαιτησία σε κάποια παιχνίδια”.
Σε ότι αφορά την επόμενη ημέρα, ο Γιώργος Καπερώνης σημείωσε ότι: “Την επόμενη Τετάρτη 21 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, που αφορά κυρίως τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό για τη χρονιά που έφυγε. Δεν αποκλείεται η ομάδα να προχωρήσει και σε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, αν υπάρξει ενδιαφέρον από νέα πρόσωπα που επιθυμούν να μπουν στη διοίκηση. Σε αυτή την περίπτωση θα προχωρήσουμε σε εκλογές, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε επόμενη γενική συνέλευση”.

Τα έργα στο γήπεδο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανακατασκευής του δημοτικού σταδίου Μεσσήνης. Χθες ξεκίνησε η διαδικασία τοποθέτησης ταρτάν γύρω από τον αγωνιστικό χώρο και αυτό θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα. Ακόμη στην κερκίδα αναμένεται να τοποθετηθούν 600 καθίσματα.