Πέμπτη, 10 Ιούλιος 2014 22:34

Εφυγε ο Μητρόπουλος από την Κυπαρισσία που ρίχνει το βάρος στις ανανεώσεις

Γράφτηκε από τον

Παρελθόν αποτελεί από την Κυπαρισσία ο Γιώργος Μητρόπουλος μετά από ένα χρόνο συνεργασίας. Οι δρόμοι του 42χρονου μεσοεπιθετικού και της Κυπαρισσίας χώρισαν μιας και υπήρχε διαφορά στο οικονομικό.


Ο Μητρόπουλος την περσινή σεζόν ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Κυπαρισσίας, μετρώντας 7 γκολ στο ενεργητικό του και αρκετές ασίστ. Πλέον οι "κυανόλευκοι" θα κινηθούν για να βρουν τον αντικαταστάτη του στη μεσοεπιθετική γραμμή και ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις με διάφορους παίκτες.
Να θυμίσουμε πως για την ώρα οι Κυπελλούχοι Μεσσηνίας έχουν αποκτήσει τους Τάκη Καρατζούλια και Σπύρο Μαργαρώνη και θα γίνουν σίγουρα άλλες δύο καλές μεταγραφές. 
Φυσικά στον αριθμό των μεταγραφών θα παίξει ρόλο και αν θα παραμείνουν οι περισσότεροι από τους παίκτες του περσινού ρόστερ.
Μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει οι Ντιόπ, Γαργαρώνης, Ντουγερόγλου και προφορική συμφωνία υπάρχει με τον Μιτρόφ (φωτό) και τον Παναγόπουλο. Σε καλό δρόμο είναι και η περίπτωση του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Στρέπι.

Ερωτηματικό με Λυδιώτη

Ακόμη πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο ο αρχηγός και φυσικός ηγέτης της ομάδας Γιώργος Λυδιώτης, που έχει εκδηλώσει την επιθυμία να "κρεμάσει" τα παπούτσια του λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων.
Οι ιθύνοντες του ΑΟΚ προσπαθούν να τον μεταπείσουν και θα είναι μεγάλη υπόθεση αν τα καταφέρουν.
Από εκεί και πέρα άγνωστο είναι αν θα συνεχίσουν οι Σούπουλι και Σιγέρη, λόγω σπουδών (ενδέχεται να βρίσκονται εκτός Μεσσηνίας).
Οσον αφορά στα της προετοιμασίας σύμφωνα με τον προγραμματισμό του νέου προπονητή Αλέκου Μαντζούνη η "πρώτη" θα γίνει το διάστημα από 7 έως 10 Αυγούστου.