Παρασκευή, 11 Ιούλιος 2014 07:50

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Με Ζαχαρόπουλο θέλει να ξεκινήσει τον σχεδιασμό...

Γράφτηκε από τον

O Μιχάλης Ζαχαρόπουλος ήταν ο παίκτης - αποκάλυψη της "Μαύρης Θύελλας" στο περασμένο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής Προερχόμενος από το τοπικό πρωτάθλημα, άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε και παρά το νεαρό της ηλικίας του, ήταν από τους κορυφαίους και πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες των «μελανόλευκων».


Ο παίκτης είχε δοθεί πέρυσι δανεικός από τον Πανιώνιο Καλαμάτας στην "Μαύρη Θύελλα". Η τελευταία θέλει φυσικά και του χρόνου τον παίκτη, για αυτό και ήδη έχουν γίνει κουβέντες με την διοίκηση του Πανιώνιου.
Φυσικά εδώ πρέπει να τονίσουμε πως οι «μελανόλευκοι» έχουν ήδη αργήσει πολύ να ασχοληθούν με τον ταλαντούχο παίκτη, τον οποίο θα έπρεπε να προσπαθήσουν να αποκτήσουν πολύ νωρίτερα.
Η θέση του Πανιωνίου είναι φυσικά πως ο παίκτης θα πρέπει να παίξει και του χρόνου σε μεγαλύτερη ομάδα, είτε αυτή είναι η "Μαύρη Θύελλα" είτε κάποια άλλη. Το λέμε αυτό γιατί υπάρχει φημολογία για ενδιαφέρον και άλλων ομάδων για τον νεαρό παίκτη. Ο Πανιώνιος αφήνει την επιλογή στον παίκτη και την οικογένεια του, οπότε είναι πλέον στο χέρι της "Μαύρης Θύελλας" να εξασφαλίσει την ανανέωση της παραμονής του ταλαντούχου μέσου.
Να θυμίσουμε ότι ο Ζαχαρόπουλος είχε 24 συμμετοχές με την Καλαμάτα στο περσινό πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Επαιξε για πρώτη φορά βασικός στο ματς της 6ης αγωνιστικής με τον Παναρκαδικό και από τότε καθιερώθηκε στην αρχική 11άδα.
Στο θέμα του προπονητή, οι «μελανόλευκοι» δεν είχαν καταλήξει κάπου μέχρι χθες το βράδυ. Εχει εξεταστεί διψήφιος αριθμός ονομάτων, υπάρχουν 2-3 που έχουν προβάδισμα και το θέμα πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ώρα…