Δευτέρα, 19 Ιούλιος 2021 13:55

Νέα διοίκηση στον Τέλλο Αγρα

Γράφτηκε από τον

Νέο διοικητικό συμβούλιο έχει εδώ και δύο εβδομάδες περίπου ο Τέλλος Αγρας.

Συνολικά 14 άτομα θα βρίσκονται στη νέα διοίκηση που θα συγκροτηθεί σε σώμα μέσα στις επόμενες ημέρες. Από αυτά τα περισσότερα μέλη ήταν και στην προηγούμενη διοίκηση και στο είχαν και στο παρελθόν αναλάβει θέση στο διοικητικό σχήμα, ενώ τρία είναι τα καινούργια πρόσωπα.
Τα 14 μέλη που θα αποτελέσουν τη νέα διοίκηση είναι οι παλιοί Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Γεώργιος Πρεβεζάνος, Βασίλης Καραχούντρης (πρόεδρος σε προηγούμενη διοίκηση), Γεώργιος Λάππας, Γιάννης Βασιλόπουλος, Δημήτρης Διακουμόπουλος, Κώστας Κατρίτσης (πρόεδρος σε προηγούμενη διοίκηση), Γεώργιος Πατρινέλης, Σπύρος Λυμπερόπουλος, Νικόλαος Καμπύλης, Κώστας Μίχος και οι νέοι Γεώργιος Παπαχριστοφίλου, Δημήτρης Αναγνωστόπουλος (παλιός παίκτης), Γεώργιος Βαρβατσούλης (γιος παλιού προέδρου της ομάδας Διονύση Βαρβατσούλη).
Η ομάδα και τη προσεχή αγωνιστική περίοδο θα ακολουθήσει τη φιλοσοφία που έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια και έχει να κάνει με την ανάδειξη και αξιοποίηση του ντόπιου στοιχείου.
Από τις πρώτες κινήσεις της νέας διοίκησης θα είναι το θέμα του προπονητή, όπου αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με το Δημήτρη Λίτσα, που είχε τη χρονιά που έφυγε την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας. Από εκεί και πέρα οι παράγοντες του Τέλλου Αγρα θα προσπαθήσουν να δώσουν λύσεις σε διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με το γήπεδο. Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι η κατασκευή αποδυτηρίων, όπου έχει κατατεθεί ένα σχέδιο για να δημιουργηθεί ένας τέτοιος χώρος και θα γίνουν επαφές της διοίκησης με το δήμο για την υλοποίηση του έργου.