Δευτέρα, 19 Ιούλιος 2021 16:31

Τέλος ο Ανδριόπουλος από τον πάγκο του Αίαντα Γαστούνης!

Γράφτηκε από τον
Τέλος ο Ανδριόπουλος από τον πάγκο του Αίαντα Γαστούνης!

Ξαφνικό διαζύγιο επήλθε πριν λίγες ημέρες μεταξύ του Αίαντα Γαστούνης και του Θοδωρή Ανδριόπουλου!

Στον έμπειρο προπονητή, που έχει περάσει με επιτυχία για δύο περιόδους από τον πάγκο της Εράνης, ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της Ηλειακής ομάδας πως θα λυθεί η συνεργασία τους, μιας και το μέλλον του Αίαντα είναι αβέβαιο.
Να θυμίσουμε πως η ομάδα της Γαστούνης αν και νεοφώτιστη πραγματοποίησε εκπληκτική πορεία φέτος στον 9ο όμιλο της Γ’ εθνικής, κατακτώντας την 3η θέση πίσω μόνο από την πρωταθλήτρια Ζάκυνθο και τον δεύτερο Διαγόρα Βραχνέικων.
Επιπλέον είχε με διαφορά την καλύτερη επίθεση στον όμιλο, πετυχαίνοντας 21 γκολ σε 12 αγώνες.
Ο Θοδωρής Ανδριόπουλος ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του Αίαντα το καλοκαίρι του 2019 και αποχωρεί με ρεκόρ 26 νίκες, 8 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες, σε 36 επίσημα παιχνίδια.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Μπίρμπας, σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτή, ανέφερε στο ilianews.gr: “Το μέλλον του Αίαντα είναι αβέβαιο. Το απερχόμενο Δ.Σ. της ομάδας, δεν γνωρίζει ποιο είναι το μέλλον. Ως εκ τούτου, καλούμαστε να ευχαριστήσουμε τον τεχνικό μας, κ. Ανδριόπουλο, για τη διετή αυτή συνεργασία, καθώς στο εφεξής δεν μπορούμε να εγγυηθούμε αυτό που θα ακολουθήσει”.
Ο Θοδωρής Ανδριόπουλος από τη μεριά του κληθείς να σχολιάσει το διαζύγιο ανέφερε: “Μου τηλεφώνησαν από τη διοίκηση και μου ανέφεραν ότι πρέπει να με ευχαριστήσουν. Και ότι αυτή τη στιγμή η διοίκηση δεν μπορεί να προβλέψει ποιο θα είναι το μέλλον. Εγώ από την πλευρά μου δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο πάνω σε αυτό το θέμα”.
Η απόφαση της διοίκησης να αποδεσμεύσει τον Ανδριόπουλο, κατέγραψε ήδη τις πρώτες αντιδράσεις τόσο στην ομάδα του Αίαντα, όσο και ευρύτερα στο φίλαθλο κοινό της Γαστούνης. Εξάλλου μιλάμε για έναν προπονητή απόλυτα πετυχημένο και σε κάθε περίπτωση, όλο αυτό ξάφνιασε τον φίλαθλο κόσμο.