Παρασκευή, 23 Ιούλιος 2021 13:05

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Συνεργάτης του Κλάδη ο Τζίμης Αναστασόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Συνεργάτης του Κλάδη ο Τζίμης Αναστασόπουλος

Μεσσηνιακό δίδυμο θα έχει στον πάγκο του την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Παναρκαδικός.

Μία εβδομάδα σχεδόν μετά την πρόσληψη του προπονητή Κώστα Κλάδη η διοίκηση κάλυψε και το κενό του συνεργάτη του, ανακοινώνοντας τη συμφωνία συνεργασία με τον Τζίμης Αναστασόπουλο.
Ο έμπειρος προπονητής που υπήρξε για πολλά χρόνια συμπαίκτης με τον Κώστα Κλάδη, θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του στο προπονητικό επιτελείο και μαζί θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε ο ιστορικός σύλλογος της Αρκαδίας να πετύχει τους στόχους του.
Ο Τζίμης Αναστασόπουλος έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες της Μεσσηνίας, μεταξύ των οποίων ο Αστέρας Αρφαρών, ο Απόλλων Καλαμάτας, ο Μεσσηνιακός, η Βέργα, έχει γνώσεις και εμπειρία και αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα, αλλά και να αποτελέσει έναν καλό συνεργάτη του Κώστα Κλάδη.
Θυμίζουμε ότι ο Παναρκαδικός θα αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Τη νέα περίοδο αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη κατηγορία και για να μπορέσει η ομάδα αρχικά να διεκδικήσει το στόχο της παραμονής θα πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό.
Σε ότι αφορά το κτίσιμο της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, χθες το βράδυ είχε προγραμματιστεί συνάντηση με τον πρόεδρο Ηλία Καναβέτα και τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Λάγαρη με τους δύο προπονητές. Στη συνάντηση το κύριο θέμα συζήτησης ήταν να κάνουν τον προγραμματισμό και τα πλάνα για τη νέα χρονιά.