Κυριακή, 13 Ιούλιος 2014 20:55

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Χάλασε με Κόλα, βλέπει Κουρμπανά, Γεωργούλη - νέα κρούση σε Μεσσηνιακό για το γήπεδο

Γράφτηκε από τον

Ενώ οι επαφές με τον Μπλένταρ Κόλα είχαν φτάσει σε καλό σημείο και φαινόταν πιθανή η συνεργασία, τελικά σήμερα ο πρώην προπονητής του Παναργειακού απάντησε αρνητικά στην πρόταση της "Μαύρης Θύελλας". Ο κύριος λόγος είναι ότι πρώτη του επιλογή είναι μια ομάδα στο Λεκανοπέδιο της Αττικής (ή πολύ κοντά σε αυτό) και η πρόταση της Καλαμάτας αποδείχτηκε πως δεν ήταν όσο δελεαστική έπρεπε για να τον κάνει να πάρει την απόφαση να κατέβει στην Μεσσηνία.


Οι «μελανόλευκοι» λοιπόν στράφηκαν αμέσως σε άλλες λύσεις με τους Νίκο Κουρμπανά (φωτό) και Θύμιο Γεωργούλη να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας τους. Οι Μεσσήνιοι έχουν μιλήσει και με τους δύο τεχνικούς, όμως μέχρι τώρα δεν υπάρχει συμφωνία με κάποιον, κάτι που, σύμφωνα με τους «μελανόλευκους» θα γίνει πιθανότατα αύριο.

Προτάθηκε και ο Δήμου

Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του Δημήτρη Σπανού για τον πάγκο δεν προχώρησε ενώ προτάθηκε και ο Μάρκος Δήμου (43 ετών που ήταν προπονητής στην ομάδα νέων του Ατρόμητου), η οποία όμως δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες αφού, όπως προαναφέρθηκε, σε προτεραιότητα είναι οι περιπτώσεις των Κουρμπανά και Γεωργούλη.


Νέα κρούση
σε Μεσσηνιακό
για το γήπεδο

Η διοίκηση του Μεσσηνιακού αποφάσισε να μην δώσει το γήπεδο «Στ. Παπαδόπουλος» στην "Μαύρη Θύελλα" για τα εντός έδρας παιχνίδια της νέας χρονιάς, αφού θέλει εξ ολοκλήρου το γήπεδο για τις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας αλλά και των ακαδημιών. Αυτό είναι κάτι που τόνισε σε προχθεσινές δηλώσεις του στο «Νotosport» ο παράγοντας της ομάδας Γιώργος Νταβουτιάν.
Οι «μελανόλευκοι» δεν περίμεναν αυτή την απόφαση από πλευράς Μεσσηνιακού, καθώς όπως λένε είχε υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό.
Για αυτό και έκαναν νέα προσέγγιση στους ανθρώπους του Μεσσηνιακού, ώστε να εξετάσουν ξανά το θέμα. Αύριο λοιπόν στον Μεσσηνιακό θα ξαναδούν το θέμα για τελευταία φορά, ωστόσο δεν φαίνεται πιθανό να αλλάξουν απόφαση.