Δευτέρα, 02 Αύγουστος 2021 18:05

Στην Εράνη επέστρεψαν οι έμπειροι Αλεξανδρόπουλος και Διονυσόπουλος

Γράφτηκε από τον

Στην Εράνη επέστρεψαν οι έμπειροι ποδοσφαιριστές Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος και Λυμπέρης Διονυσόπουλος.

Με μια ημέρα διαφορά οι δύο παίκτες συμφώνησαν με τους παράγοντες του Φιλιατρινού συλλόγου να φορέσουν και πάλι τη φανέλα της ομάδας τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.
Ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος αγωνιζόταν στον Παπαφλέσσα Χώρας την προηγούμενη χρονιά και ο επιθετικός Λυμπέρης Διονυσόπουλος στην Κυπαρισσία. Οι δύο έμπειροι παίκτες αναμένεται να προσφέρουν σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια της ομάδας να πραγματοποιήσει τους στόχους της.
Για την απόκτηση του Αλεξανδρόπουλου, η ανακοίνωση της διοίκησης είναι η ακόλουθη: “Επιστροφή στην ομάδα μας για τον Φιλιατρινό πορτιέρο Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο! Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας!”.
Για την απόκτηση του Διονυσόπουλου, η ανακοίνωση αναφέρει: “Εναρξη συνεργασίας για τη σεζόν 2021/22 με τον έμπειρο Φιλιατρινό επιθετικό Λυμπέρη Διονυσόπουλο! Του ευχόμαστε υγεία και πολλά γκολ με τα χρώματα της ομάδας μας!”.
Θυμίζουμε ότι η πρώτη μεταγραφή της Εράνης είναι ο 22χρονος επιθετικός Δημήτρης Μπάρκας που αγωνιζόταν στον Παπαφλέσσα Χώρας.