Παρασκευή, 06 Αύγουστος 2021 11:32

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πήρε Κουτς για τα γκολπόστ

Γράφτηκε από τον

Τον 22χρονο Πολωνό τερματοφύλακα Τόμας Κουτς απέκτησε η “Μαύρη Θύελλα”, προκειμένου να καλύψει το κενό του Δημήτρη Ταϊρη.

Ο Κουτς έχει ύψος 1,86 και ανήκε μέχρι πρότινος στην Παλένθια, ομάδα που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας, ενώ έχει περάσει ακόμα από τη β’ ομάδα των Λεβερκούζεν (Γερμανία), Γκιμαράες (Πορτογαλία) και από την σλοβάκικη Ντουνάιτσκα Στρέντα. Ο Κουτς, που έχει χριστεί διεθνής με την U 17 και 19 της Πολωνίας, υπέγραψε αργά το βράδυ της Τετάρτης το συμβόλαιο του με τη “Μαύρη Θύελλα”.
“Του ευχόμαστε υγεία και να κρατήσει όσο περισσότερα ματς γίνεται ανέπαφη την εστία του”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, για το 5ο κατά σειρά θερινό απόκτημα μετά τους Νάνι, Κόκκορη, Σκεντεράι και Λουκίνα.
Ο Κουτς καλείται να δικαιώσει τους ανθρώπους της Καλαμάτας για την επιλογή τους, καθώς είναι πολύ σημαντική η θέση του τερματοφύλακα και πέρυσι η “Μαύρη Θύελλα” διέθετε τον κορυφαίο στην Football League που κράτησε το μηδέν σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια! Ο Κουτς είναι άγνωστος, αλλά όλες οι μεταγραφές κρίνονται εντός αγωνιστικού χώρου και ακόμα δεν έχουμε δείγματα γραφής.
Εντός των ημερών θα ακολουθήσουν και άλλες προσθήκες για την Καλαμάτα, η οποία την Κυριακή θα αναχωρήσει για το Πήλιο προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.