Δευτέρα, 14 Ιούλιος 2014 21:45

Πήρε γκολτζή η Κυπαρισσία!

Γράφτηκε από τον

Στην τρίτη της μεταγραφή προχώρησε σήμερα το βράδυ η Κυπαρισσία αποκτώντας  τον Χρήστο Παπαγεωργίου. Ο 27χρονος επιθετικός αγωνιζόταν πέρυσι στον Αρη Αρχαίας Ολυμπίας που πήρε τον τίτλο στην πρώτη κατηγορία της Ηλείας και εν συνεχεία διεκδίκησε χωρίς να τα καταφέρει την άνοδό της στη Γ' εθνική.

Ο Παπαγεωργίου πέτυχε διψήφιο αριθμό τερμάτων και αναμένεται να ενισχύσει αισθητά την επιθετική γραμμή. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πανηλειακό και σε άλλες ομάδες της Ηλείας και θεωρείται πολύ δυνατή προσθήκη στο ρόστερ του ΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι έχουν αποκτηθεί ακόμα οι Καρατζούλιας και Μαργαρώνης.
Τη χθεσινή μέρα είχαμε επίσης και δύο ανανεώσεις. Ο λόγος για τους Μιτρόφ και Παναγόπουλο που θα φορούν και τη νέα σεζόν τη φανέλα της Κυπαρισσίας. Αμφότεροι ήταν φέτος από τα βασικά στελέχη του φιλόδοξου συλλόγου και η διοίκηση επιθυμούσε την ανανέωση της συνεργασίας. Στα θετικά ακόμα συγκαταλέγεται ότι θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και ο Γιώργος Λυδιώτης, ο οποίος αποτελεί τον αρχηγό της ομάδας και η παρουσία του δυναμώνει τη μεσαία γραμμή.
Οι παραπάνω κινήσεις δείχνουν αν μη τι άλλο ότι η Κυπαρισσία θα είναι και πάλι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.