Δευτέρα, 14 Ιούλιος 2014 21:40

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μόνο τα τυπικά για 3 ηχηρές μεταγραφές

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τη φανέλα του Τσικλητήρα Πύλου θα αγωνίζεται και τη νέα περίοδο ο Γιώργος Μαρής. Ο ικανός μεσοαμυντικός συμφώνησε με τη διοίκηση για τη ανανέωση της συνεργασίας του, όπως είχαν κάνει τις προηγούμενες μέρες και οι Παπαγεωργίου, Μίντζηρας, Σεφεράσι, Δούνιας, Διακουμής και Τσώνης.

Η μόνη εκκρεμότητα από το περσινό ρόστερ είναι ο Κουλόπουλος, με τον οποίο θα υπάρξει επαφή ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει ή όχι. Θυμίζουμε ότι έχουν αποδεσμευτεί οι Λάμπρος Κωστόπουλος, Σάκης Λάζαρης, Στέλιος Σωτηρόπουλος και Νίκος Βιδάκης, τους οποίους η διοίκηση ευχαριστεί για την πρόσφορά τους.
Στον αντίποδα η ομάδα της Πύλου έχει αποκτήσει τους Κάνιστρα, Κουτίβα και Ωθ. Εμμανουήλ και ίσως αύριο ανακοινώσει τρεις ακόμα ηχηρές μεταγραφές.
Πρόκειται για  έμπειρους μεσοεπιθετικούς, οι οποίοι αγωνίζονταν φέτος στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής και έχουν παραστάσεις και από μεγαλύτερες κατηγορίες. Οι ιθύνοντες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και απομένει μόνο το τυπικό σκέλος.
Και οι προσθήκες δεν θα σταματήσουν εδώ (υπάρχουν επαφές και με έμπειρο αμυντικό), καθώς στόχος του Τσικλητήρα είναι να πρωταγωνιστήσει τη νέα περίοδο.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ