Τρίτη, 15 Ιούλιος 2014 13:45

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ανακοίνωσε τον Αναστασόπουλο

Γράφτηκε από τον

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε ο Τέλλος Αγρας. Η ομάδα των Γαργαλιάνων ανακοίνωσε την απόκηση του 26χρονου Γρηγόρη Αναστασόπουλου, ο οποίος είναι ντόπιος και εκτιμάται ότι θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα τη νέα χρονιά.


«Ο Α.Ο. Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Αναστασόπουλο (26 χρόνων), ο Γρηγόρης είναι ένα ακόμα ντόπιο παιδί που θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας και για αυτά τα παιδιά η πόρτα του συλλόγου είναι πάντα ανοιχτή! Καλός ήρθες λοιπόν Γρηγόρη», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου
Να θυμίσουμε ότι η ομάδα των Γαργαλιάνων έχει αποκτήσει ακόμη τρεις μη Μεσσήνιους παίκτες, που τους συνοδεύουν καλές συστάσεις.
Κυριότερο όνομα είναι ο μεσοεπιθετικός Μπάμπης Νάκος που την περσινή σεζόν έπαιζε με το Μεσολόγγι στη Γ' εθνική και έχει περάσει και από άλλες γνωστές ομάδες. Ακόμη έχουν αποκτηθεί ο 20χρονος δεξιοπόδαρος μεσοεπιθετικός Κλάϊντι Τόσκα και ο 20χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός Αποστόλης Κορομηλάς. Και οι τρεις είναι από την Αιτωλοακαρνανία και είναι επιλογές του νέου προπονητή της ομάδας Δημήτρη Παναγιώτου.  Στις βλέψεις των "ερυθρολεύκων" είναι να γίνουν άλλες 5-6 μεταγραφές, ώστε να "γεμίσει" το ρόστερ μιας και υπήρξαν και αρκετές αποχωρήσεις.
Οσον αφορά από το περσινό ρόστερ, εκκρεμότητα υπάρχει ακόμη με τον Θανάση Ψωρομύτη για το αν θα συνεχίσει ή όχι στον Αγρα ενώ η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο πενταήμερο του Αυγούστου.