Δευτέρα, 09 Αύγουστος 2021 18:14

ΧΩΡΑ: Σημαντική κίνηση με την επιστροφή Γκεβόρι

Γράφτηκε από τον
ΧΩΡΑ: Σημαντική κίνηση με την επιστροφή Γκεβόρι

Την πρώτη του μεταγραφή πραγματοποίησε ο Παπαφλέσσας Χώρας που έκανε και πάλι δικό του τον Αρντίντ Γκεβόρι.

Ο νεαρός μέσος αγωνίστηκε με επιτυχία στον ΠΑΟ Βάρδας στην επανέναρξη της Γ’ εθνικής και επέστρεψε στην ομάδα της Χώρας για να την βοηθήσει στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.
Η ανακοίνωση της διοίκησης του Παπαφλέσσα αναφέρει: “Κίνηση από το πάνω ράφι για τον Παπαφλέσσα στο μεταγραφικό παζάρι. Ο λόγος για τον Αρντίντ Γκεβόρι, έναν παίκτη πολυτέλεια για την κατηγορία. Ο παίκτης είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας και προτίμησε όπως δηλώνει ο ίδιος να συνδυάσει τις σπουδές του στην κοντινή Πάτρα, με δουλειά στην περιοχή και αθλητισμό με την παρέα του στην ομάδα του χωριού του. Ευχαριστούμε τον Αρντίντ, που άκουσε την καρδιά του και επέλεξε την ομάδα του χωριού του. Του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία σε όλα τα επίπεδα”.

Ανανέωσαν τα αδέρφια Τσόπελα

Στο κομμάτι των ανανεώσεων μετά το αρχηγό Κώστα Δημόπουλο δύο ακόμη παίκτες συμφώνησαν να συνεχίσουν και τη νέα σεζόν στον Παπαφλέσσα Χώρας. Πρόκειται για τους Θοδωρή και Τάσο Τσόπελα που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα της Χώρας. Η ανακοίνωση της διοίκησης του Παπαφλέσσα έχει ως εξής: “
“Παραμένει στον Παπαφλέσσα Χώρας, το δίδυμο φωτιά. Ο λόγος για τα αδέλφια Τσόπελα Θοδωρή και Τάσο που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας και για ακόμα μια χρονιά είναι εδώ να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Οι διοικούντες τους ευχαριστούν δημόσια για την προσφορά τους και είναι πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούν ακόμα μια χρονιά με τα συγκεκριμένα παιδιά, υποδείγματα ήθους και εργατικότητας που αγαπούν και στηρίζουν την ομάδα. Τους εύχονται υγεία και κάθε επιτυχία”.