Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 18:59

Σεντεμέντε και Υμεράσι απέκτησε ο Πάμισος

Γράφτηκε από τον
Σεντεμέντε και Υμεράσι απέκτησε ο Πάμισος

Από την άμυνα ξεκίνησε την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του ο Πάμισος, ανακοινώνοντας την απόκτηση των Γιάννη Σεντεμέντε και Διονύση Υμεράσι.

Μετά τη στελέχωση του προπονητικού επιτελείου, όπου δίπλα στον προπονητή Παναγιώτη Μπιζίμη θα βρίσκονται ο γυμναστής Μιχάλης Γεωργιόπουλος και ο Πάρης Καλλιντέρης υπεύθυνος για την τεχνική καθοδήγηση των τερματοφυλάκων, ξεκίνησε και το κτίσιμο της ομάδας, που θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής. Ετσι προχώρησε στις πρώτες δύο μεταγραφές, ενός έμπειρου αμυντικού και ενός νεότερου που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος.

Η μία μεταγραφή είναι ο 29χρονος αμυντικός Γιάννης Σεντεμέντες (φωτό), ο οποίος την προηγούμενη χρονιά έπαιζε στον Α.Ο. Διαβολιτσίου. Είναι από τις αξιόλογες κινήσεις που έκανε η ομάδα της Μεσσήνης, γιατί ο Σεντεμέντες είναι ένας παίκτης με εμπειρία από τη συμμετοχή του σε ομάδες ανώτερων κατηγοριών, μεταξύ αυτών και σε ομάδες Α’ και Β’ εθνικής. Μια αρκετά καλή κίνηση, καθώς με τη εμπειρία και τις γνώσεις που έχει αποκομίσει όλα τα χρόνια που παίζει μπάλα, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Μεσσήνης.

Η διοίκηση σε ανακοίνωση για την απόκτηση του αναφέρει: “Νέα μεταγραφική ενίσχυση πραγματοποίησε ο Πάμισος με την απόκτηση του Γιάννη Σεντεμέντε. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει πλούσιο βιογραφικό και έχει αγωνιστεί σε ομάδες Α και Β Εθνικής κατηγορίας όπως ο Αστέρας Τρίπολης, Ρούβας Κρήτης, Βέροια, Παναχαϊκή, Πιερικός με τελευταίο σταθμό τον Α.Ο Διαβολιτσίου. Γιάννη σε καλωσορίζουμε στον Πάμισο και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Η άλλη μεταγραφή είναι ο 20χρονος αμυντικός μέσος Διονύσης Υμεράσι, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Ακρίτα Κορώνης και προέρχεται από τον Α.Σ. Ανδρούσας, εκεί όπου έπαιζε πολλά χρόνια. Πρόκειται για ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με διάθεση να προσφέρει και να κάνει το καλύτερο που μπορεί για να βοηθήσει τον Πάμισο στην εκπλήρωση των στόχων του.

Στη σχετική ανακοίνωση για την απόκτηση του η διοίκηση σημειώνει: “Παίχτης του Παμίσου είναι από σήμερα ο Διονύσης Υμεράσι. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται με επιτυχία στις θέσεις μπακ και χαφ. Πέρυσι αγωνίστηκε στον Ακρίτα Κορώνης ενώ ήταν για χρόνια βασικός παίχτης της ομάδας της Ανδρούσας. Διονύση Καλώς ήρθες στον Πάμισο, σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και επίτευξη των στόχων μας!”.

Π.Π.