Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021 10:51

Τσιλίκο και Καπακλή πήρε ο Αστέρας Βαλύρας

Γράφτηκε από τον
Τσιλίκο και Καπακλή  πήρε ο Αστέρας Βαλύρας

Τις δύο πρώτες μεταγραφές της γνωστοποίησε χθες η διοίκηση του Αστέρα Βαλύρας ανακοινώνοντας την απόκτηση των έμπειρων ποδοσφαιριστών Βασίλη Τσιλίκου και Βαγγέλη Καπακλή (φωτό αριστερά).

Ο Τσιλίκος είναι επιθετικός και ο Καπακλής αμυντικός και οι δύο έχουν αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Μεσσηνίας και σε μεγαλύτερη κατηγορία και με την εμπειρία τους αναμένεται να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Η διοίκηση στην ανακοίνωση της για τη συνεργασία με τους δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές σημειώνει: “Το Δ.Σ του Αστέρα Βαλύρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές για την ομάδα μας, του επιθετικού Βασίλη Τσιλίκου και του μέσου Βαγγέλη Καπακλή. Αμφότεροι έχουν παίξει σε πολλές ομάδες του Τοπικού Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου μετρώντας πολλά γκολ και πολλές επιτυχίες, ο Βασίλης ερχόμενος από την ομάδα του Ολυμπιακού Διαβολιτσίου και ο Βαγγέλης αντίστοιχα πέρσι αγωνιζόταν για λογαριασμό του Βλαχόπουλου, θα βοηθήσουν υπό τις οδηγίες του νέου μας προπονητή Αλέκου Λυκοτραφίτη ώστε να βελτιωθεί και άλλο η αγωνιστική εικόνα της ομάδα μας. Βασίλη & Βαγγέλη καλώς ήρθατε στην κιτρινόμαυρη οικογένεια του Αστέρα. ”

Από εκεί και πέρα ο σχεδιασμός για το κτίσιμο της ομάδας που θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής (2ο όμιλο) συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον με το προπονητικό επιτελείο να συνεχίζει τις επαφές με τους παίκτες από το υπάρχον δυναμικό, αλλά και με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους ώστε σύντομα να ολοκληρωθούν οι κινήσεις και η ομάδα να προχωρήσει στην προετοιμασία για τη νέα χρονιά.