Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021 11:53

Πρώτη συγκέντρωση και αγιασμός στο Νέο Αρι

Γράφτηκε από τον
Πρώτη συγκέντρωση  και αγιασμός στο Νέο Αρι

Να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να διεκδικούμε τους τρεις πόντους”. Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος του Νέου Αρι Στάθης Σπηλιώτης ξεκίνησε την ομιλία του στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στο γήπεδο της ομάδας.

Στόχος είναι η ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή και ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής και να διεκδικήσει ότι καλύτερο, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Στάθης Σπηλιώτης στη συνέχεια των δηλώσεων του: “Να έχουμε μια καλή αθλητική σεζόν, να έχει ο καθένας από εμάς ατομική ευθύνη λόγω της πανδημίας”, ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Στο αγωνιστικό κομμάτι στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να διεκδικούμε το τρίποντο. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο και σε όποια υψηλή θέση βρεθούμε στη βαθμολογία είναι καλοδεχούμενη”. Νωρίτερα ο πατήρ Αναστάσιος Γραμματικόπουλος από τον Ιερό Ναό Αριος τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά στη διάρκεια της χρονιάς και να μην υπάρξουν προβλήματα στην ομάδα. Το παρών στην πρώτη συγκέντρωση έδωσαν 17 παίκτες, ενώ από την πλευρά της διοίκησης παραβρέθηκαν εκτός από τον πρόεδρο Στάθη Σπηλιώτη, οι Γιάννης Κάππος αντιπρόεδρος, Δημήτρης Μπιζίμης α’ αντιπρόεδρος, Γιώργος Καλατζόπουλος β’ αντιπρόεδρος, Κώστα Μαρκόπουλος ταμίας και Πέτρος Σκαλιώτης έφορος υλικού. Από την προχθεσινή πρώτη απουσίαζαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων οι Παναγιώτης Καραβατάς, Νίκος Πατσιώτης, Χρήστος Κωνσταντόπουλος, Δημήτρης Πολίτης, Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, Κώστας Βασιλόπουλος Κώστας και Παναγιώτης Κυριακούλης. Ο τελευταίος είχε δοθεί με τη μορφή δανεισμού στον Α.Ο. Διαβολιτσίου την χρονιά που έφυγε και επέστρεψε φέτος στην ομάδα.

Τη Δευτέρα η προετοιμασία

Η προετοιμασία για τη νέα χρονιά έχει προγραμματιστεί να αρχίσει την προσεχή Δευτέρα στις 6 το απόγευμα. Ο προπονητής Πέτρος Χιώτης έχει δώσει ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές στις 5.30 το απόγευμα στα αποδυτήρια. Η ομάδα θα στηριχθεί και τη φετινή σεζόν σχεδόν σε όλους τους παίκτες από το υπάρχον δυναμικό, αφού μέχρι στιγμής έχει αποχωρήσει μόνο ο Αγγελος Μπαστακός. Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή έχουν προχωρήσει τις επαφές τους με διάφορους παίκτες που αποτελούν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Ηδη έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις με τρεις παίκτες δύο ταλαντούχων και ενός έμπειρου, ο οποίος είναι από το πάνω ράφι και εντός των ημερών αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία συνεργασίας του με την ομάδα.

Π.Π.