Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 18:43

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Παρέμεινε "ερυθρόλευκος" ο αρχηγός Πέτρος Αργάνης

Γράφτηκε από τον

Τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας ανανέωσε για άλλη μια χρονιά ο αρχηγός της ομάδας Πέτρος Αργάνης.  Ο 34χρονος αμυντικός μέσος θα βρίσκεται φέτος για 4η σερί αγωνιστική περίοδο στους "ερυθρόλευκους". Είναι από τους ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες συμμετοχές στην ομάδα, καθώς στα τρία χρόνια και σε σύνολο 90 παιχνιδιών έχει χάσει μόλις 4 ματς. Την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια (έχασε ένα) έχοντας 2.557 λεπτά συμμετοχής.

Την επόμενη περίοδο 2012-2013 έπαιξε και στα 30 παιχνίδια του πρωταθλήματος, όπου είχε 2.700 λεπτά συμμετοχής. Την σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε σε 27 ματς και είχε 2.430 λεπτά συμμετοχής. Σημαντική ήταν η προσφορά του στην ομάδα και τα τρία χρόνια και δίκαιο πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Μετά από συζητήσεις που είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες, χθες το μεσημέρι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της διοίκησης και ανανέωσαν τη συμφωνία συνεργασία για ακόμη έναν χρόνο.
Οι παράγοντες μαζί με τον προπονητή Γιώργο Πολυμενέα, κοιτάζουν πλέον και τις επόμενες κινήσεις τους για να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Εχουν κάνει τις επαφές με παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Στόχος είναι να αποκτηθούν 3-4 ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις, ώστε να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν.
Η ακριβής ημερομηνίας έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο δεν έχει οριστικοποιηθεί. Το πιο πιθανό είναι να αρχίσει την Παρασκευή 1η Αυγούστου. Οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν πρώτα σε ιατρικές εξετάσεις και και μετά θα ξεκινήσουν την προετοιμασία.