Δευτέρα, 23 Αύγουστος 2021 13:35

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Απέκτησε Σαραντόπουλο και Παπαθεοδώρου

Γράφτηκε από τον

Δύο σπουδαίες μεταγραφές πραγματοποίησε την Παρασκευή ο Ολυμπιακός Ανάληψης που απέκτησε τους Αγγελο Σαραντόπουλο και Δημήτρη Παπαθεοδώρου.

Ο Σαραντόπουλος είναι 28 ετών μέσος και τη χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε στον Πάμισο, στην ομάδα που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο. Εχει αγωνιστεί ακόμη στον Αστέρα Τρίπολης (Κ17), στην Καλαμάτα, τη Βάρδα, την Α.Ε. Μεσολογγίου και τον Α.Ο. Υπάτου.
Η διοίκηση γνωστοποίησε την απόκτηση του με την παρακάτω ανακοίνωση: “Μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή ολοκληρώθηκε για την ομάδα μας. Ο Αγγελος Σαραντόπουλος ανήκει πλέον στο δυναμικό του Ολυμπιακού Ανάληψης Μεσσήνης. Το βιογραφικό του Αγγελου είναι γεμάτο από παρουσίες σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες και η εμπειρία του μαζί με την ποιότητα του θα βοηθήσουν την ομάδα μας να εκπληρώσει τους στόχους της”.
Ο Παπαθεοδώρου είναι 22 ετών δεξιός μεσοεπιθετικός και τη περασμένη χρονιά έπαιζε στην Εράνη. Αρχισε το ποδόσφαιρο στα Πράσινα Πουλιά και στη συνέχεια πήγε στην Κ18 του Λεβαδειακού. Επίσης αγωνίστηκε σε Εθνικό Μελιγαλά, Τέλλο Αγρα, Απόλλων Κλαμάτας και Πανθουριακό.
Λίγη ώρα μετά τη συμφωνία συνεργασίας η διοίκηση εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Η διοίκηση της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τζίμη Παπαθεοδώρου. Ξεκίνησε από τα Πράσινα Πουλιά, μετά πήγε στην Κ18 του Λεβαδειακού και επέστρεψε στην Μεσσηνία όπου αγωνίστηκε σε Εθνικό Μελιγαλά, Τέλο Αγρα και Απόλλωνα πριν μεταγραφεί στον Πανθουριακό και μετέπειτα στην Εράνη. Τζίμη καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες”.
Με τις παραπάνω δύο προσθήκες ο Ολυμπιακός έγινε ακόμη πιο ισχυρός και όπως φαίνεται θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.
Την Παρασκευή το απόγευμα η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της για την προσεχή ποδοσφαιρική σεζόν. Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου εκεί όπου θα γίνει όλη η προετοιμασία. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνει και ο καθιερωμένος αγιασμός ώστε η χρονιά να κυλήσει χωρίς προβλήματα για την ομάδα.