Δευτέρα, 23 Αύγουστος 2021 15:10

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Συμπληρώθηκε το προπονητικό τιμ

Γράφτηκε από τον

Στη στελέχωση του προπονητικού επιτελείου της ομάδας προχώρησε την Παρασκευή η διοίκηση του Εθνικού Μελιγαλά.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Αργυρόπουλος σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της διοίκησης θα έχει συνεργάτες τους Ιωακείμ Παπαδόπουλο (βοηθός) και Παναγιώτη Παπατζίκη προπονητή τερματοφυλάκων.
Από εκεί και πέρα συνεχίζεται το κτίσιμο της ομάδας με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν δώσει προτεραιότητα στους παίκτες που απαρτίζουν το υπάρχον δυναμικό της ομάδας. Ετσι τις τελευταίες ημέρες ανανεώθηκε η συνεργασία με δύο ντόπιους ποδοσφαιριστές τον αμυντικό Γιάννη Μακρή και τον μεσοεπιθετικό Νίκο Λάγιο. Η ανακοίνωση για την παραμονή των δύο παικτών στην ομάδα για έναν ακόμη χρόνο αναφέρει: “Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με δύο γηγενείς πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές για την ομάδα μας. Συγκεκριμένα ο αμυντικός Γιάννης Μακρής και ο μεσοεπιθετικός Νίκος Λάγιος θα συνεχίσουν να φοράνε τα κυανόλευκα. Παιδιά ευχόμαστε μια όμορφη ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία”.
Σήμερα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η προετοιμασία για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022, ενώ ήδη έχουν προγραμματιστεί και τα φιλικά προετοιμασίας.
Το ξεκίνημα θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου, όπου ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Καλαμάτας στο γήπεδο Ασπροχώματος. Στο ίδιο γήπεδο θα δώσει και το δεύτερο φιλικό στις 4 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την ομάδα Κ19 της Καλαμάτας. Στις 8 Σεπτεμβρίου θα υποδεχτεί στο δημοτικό στάδιο Μελιγαλά τον Ηρακλή Καλαμάτας και λίγες ημέρες μετά θα αναμετρηθεί με τον Πάμισο στο ίδιο γήπεδο. Το 5ο κατά σειρά φιλικό έχει οριστεί για τις 18 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τη Σπερχογεία, στο δημοτικό γήπεδο “Πέτρος Γεωργανάς”.