Δευτέρα, 23 Αύγουστος 2021 16:45

Μεταγραφές και ανανεώσεις στην Αναγέννηση Παραλίας

Γράφτηκε από τον

Τις κινήσεις στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας συνεχίζει το τελευταίο διάστημα η διοίκησης της Αναγέννησης Παραλίας.

Οι κινήσεις αφορούν και τους παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας, αλλά και κάποιους που θα αποκτηθούν με στόχο να βοηθήσουν στη δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.
Τις προηγούμενες ημέρες η διοίκηση με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή Νίκου Μανιατέα, προχώρησε στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα απέκτησε τον πολύπειρο αμυντικό Νίκο Τριανταφυλλάκη, τον έμπειρο επιθετικό Τάσο Σκόκο και το νεαρό τερματοφύλακα Κυριάκο Μαυροειδέα. Ο Τριανταφυλλάκης θα έχει διπλό ρόλο στην ομάδα, αφού πέρα από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις θα είναι ο συνεργάτης του προπονητή κ. Μανιατέα, ενώ θα είναι μέλος στο προπονητικό τιμ της ακαδημίας έχοντας την επίβλεψη του τμήματος Κ12. Ο Σκόκος είναι 31 ετών και την προηγούμενη σεζόν έπαιζε στον Κεραυνό Καλαμάτας. Ο Μαυροειδέας είναι 21 ετών και αγωνιζόταν στην ΑΕΚ Καλαμάτας.
Αλλη μία μεταγραφή είναι ο 23χρονος Τζόις Λούτα, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν στον Απόλλωνα Καλαμάτας. Απομένει τυπικές λεπτομέρειες για να ανακοινώσει η διοίκηση και επίσημα την απόκτηση του, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Η ενίσχυση από το μεταγραφικό παζάρι θα συνεχιστεί, μιας και οι συζητήσεις με δύο τουλάχιστον παίκτες, έναν επιθετικό και έναν μέσο έχουν προχωρήσει και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.
Σε ότι αφορά του παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας έχουν ανανεώσει οι περισσότεροι και συνεχίζονται οι επαφές με κάποια παιδιά ώστε να συνεχίσουν και αυτά να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην “Μπάρτσα”.
Από την Αναγέννηση αποχώρησαν οι Κώστας Ομέρι (πήγε στην ΑΕΚ Καλαμάτας), Χρήστος Μέτσο, ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, Νίκος Γκούζος (γύρισε στα Γιάννενα για σπουδές) και Βαγγέλης Πάνου πήγε με μεταγραφή στον Κεραυνό Καλαμάτας.
Χθες το απόγευμα η Καλαματιανή ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά με προπόνηση στο δημοτικό γήπεδο Δυτικής Παραλίας.