Τρίτη, 24 Αύγουστος 2021 12:53

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ικανοποίηση Αναστόπουλου για τη δουλειά στην Πορταριά

Γράφτηκε από τον

Στην 4η εβδομάδα της προετοιμασίας της μπαίνει από σήμερα το απόγευμα η Καλαμάτα.

Μετά την επιστροφή της από την Πορταριά, ο προπονητή Νίκος Αναστόπουλος έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες, Κυριακή και Δευτέρα και από σήμερα θα συνεχίσει τη δουλειά ώστε να ετοιμάσει την ομάδα για τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, την προσεχή ποδοσφαιρική σεζόν 2021-2022.
Ο έμπειρος προπονητής σε σύντομη δήλωση του χθες στην “Ελευθερία” σχετικά με την προετοιμασία της ομάδες τις προηγούμενες δύο εβδομάδες, είπε: “Ολα πήγαν καλά αυτές τις δύο εβδομάδες δουλέψαμε διάφορα πράγματα και προσπαθούμε να ετοιμαστούμε για τις επίσημες υποχρεώσεις της νέας χρονιάς. Το θετικό είναι ότι δεν είχαμε προβλήματα και όλα τα παιδιά συμμετείχαν σε όλο το πρόγραμμα των προπονήσεων. Μόνο την τελευταία ημέρα πριν το φιλικό είχαμε τον τραυματισμό του Καρούτη. Από αύριο επιστρέφουμε στις προπονήσεις για να συνεχίσουμε τη δουλειά και να παρουσιαστούμε έτοιμοι όταν θα αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια”.
Ο Θεόδωρος Καρούτης τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής και δεν συμμετείχε στο φιλικό του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Βόλου. Σήμερα θα βγάλει μαγνητική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.
Σε ότι αφορά τις κινήσεις ενίσχυσης για την ώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Εντός των ημερών, πιθανόν και σήμερα να ξεκινήσει προπονήσεις ο Βραζιλιάνος Σίντεϊ Ματέους. Ο 21χρονος επιθετικός αγωνιζόταν στη Φλαμέγκο (Α’ κατηγορία Βραζιλίας), όμως λόγω ηλικίας είχε περισσότερες συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα. Επίσης μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έρθει και άλλος Βραζιλιάνος, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού εξτρέμ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμη μία ή δύο κινήσεις ενίσχυσης.
Παράλληλα με τις προπονήσεις γίνεται προσπάθεια για να βρεθεί αντίπαλος για φιλικό το προσεχές Σάββατο, ώστε να αρχίσει σιγά-σιγά και το μοντάρισμα της ομάδας.