Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 12:55

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΕΥΡΩΠΗ: Εκτός έδρας αγώνες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Γράφτηκε από τον
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΕΥΡΩΠΗ: Εκτός έδρας αγώνες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Ευρωπαϊκούς αγώνες δίνουν απόψε ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, έχοντας εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Οι “ερυθρόλευκοι” παίζουν στην Μπρατισλάβα κόντρα στη Σλόβαν και θέλουν να υπερασπιστούν το 3-0 με το οποίο επικράτησαν στον πρώτο αγώνα στο “Γ. Καραϊσκάκης” για να πάρουν το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.
Ο “δικέφαλος του Βορρά” έχει δυσκολότερο έργο μιας και θα πάει στην Κροατία να παίξει με την Ριέκα, έχοντας φέρει ισοπαλία 1-1 στο πρώτο ματς στην Τούμπα.
Το ματς του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει στις 9.45 μ.μ. και θα μεταδοθεί ζωντανά τόσο από το MEGA, όσο και από το NOVASPORTS, ενώ ο αγώνας του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει στις 9 μ.μ. και θα μεταδοθεί από το OPEN TV.
Οσον αφορά τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μάρτινς ζήτησε τη νίκη από τους παίκτες του. Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε ότι «απομένει ένα ματς και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να νικήσουμε, όχι απλά να υπερασπιστούμε την πρόκριση», ενώ ξεκαθάρισε πως «είμαστε προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο» και ότι «πάμε εκεί για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά και για να νικήσουμε». Ο Πορτογάλος προπονητής επισήμανε ακόμη ότι οι Χασάν και Σισέ είναι έτοιμοι, υπογράμμισε πως «για τις μεταγραφές δουλεύει πολύς κόσμος και κάνουμε το καλύτερο για να ολοκληρώσουμε τις κινήσεις μας», ενώ έκανε και ένα σχόλιο για την αναβολή της έναρξης στο πρωτάθλημα, λέγοντας ότι «θα πρέπει οι υπεύθυνοι σε όλους τους τομείς να δώσουν λύση γιατί όλο αυτό βλάπτει συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ, η αποστολή του “δικεφάλου” “πέταξε” χθες για Κροατία προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τη Ριέκα και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League.
Από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου απουσιάζουν οι Ίνγκι Ίνγκασον, Ροντρίγκο Σοάρες, Νέλσον Ολιβέιρα και Ζίβκο Ζίβκοβιτς.
Αναλυτικά οι επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ριέκα είναι οι εξής:
Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Τέιλορ, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Εσίτι, Αουγκούστο, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Καγκάβα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς , Κούτσιας, Σφιντέρσκι.