Πέμπτη, 26 Αύγουστος 2021 12:18

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: “Στόχος μας οι τίτλοι”, έδωσε το σύνθημα ο πρόεδρος Αγ. Χριστόπουλος (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: “Στόχος μας οι τίτλοι”, έδωσε το σύνθημα ο πρόεδρος Αγ. Χριστόπουλος (φωτό)

 

“Ευελπιστούμε ότι θα μπορέσετε να φέρετε στη Θουρία αυτό που τόσα χρόνια της λείπει”...

Με αυτή τη φράση ο πρόεδρος του Πανθουριακού Αγαθοκλής Χριστόπουλος έδωσε στους παίκτες να καταλάβουν ποιος είναι ο στόχος της ομάδας τη νέα σεζόν.
Ο έμπειρος παράγοντας λίγο μετά τον αγιασμό της ομάδας την Τρίτη το απόγευμα στο γήπεδο της Μικρομάνης στην σύντομη ομιλία του προς τους παίκτες αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στους στόχους που θέλει να υλοποιηθούν τη νέα χρονιά. Τους τόνισε πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του και το προπονητικό τιμ έκαναν ότι πρέπει για να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν οι υψηλοί στόχοι. Βέβαια επισήμανε πως πάνω απ’ όλα είναι η υγεία και ότι οι παίκτες θα πρέπει να φροντίζουν γι’ αυτό και τους προέτρεψε να κάνουν το εμβόλιο ώστε να κυλήσει ομαλά η χρονιά χωρίς προβλήματα για την ομάδα.

Προτροπή για εμβολιασμό

“Νομίζω ότι ικανοποιήσαμε όλες τις επιλογές του προπονητή και ότι μας ζήτησε το φέραμε στον Πανθουριακό”, ανέφερα αρχικά και πρόσθεσε: “Από δω και ύστερα εμείς ως διοίκηση δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, ούτε να παίξουμε μπάλα. Αυτό θα το αποδείξετε εσείς στο γήπεδο, να είσαστε καλύτερη ομάδα γιατί είναι υψηλοί οι στόχοι. Πιστεύω ότι έφτασε η ώρα ώστε να μπορέσουμε και εμείς να πανηγυρίσουμε κάποιους τίτλους. Η πορεία σας θα είναι δύσκολη γιατί ζούμε σε δύσκολες εποχές αλλά νομίζω ότι με τη σκληρή δουλειά αλλά και τις οδηγίες του κόουτς και όλου του προπονητικού τιμ θα μπορέσετε να φέρετε στη Θουρία αυτό που τόσα χρόνια της λείπει”. Σχετικά με το θέμα της υγείας και τον εμβολιασμό είπε: “Σας εύχομαι καλή πορεία και υγεία πάνω από όλα. Από εκεί και πέρα θέλω να σταθώ στο θέμα της υγείας και δεν είναι επιτακτικό ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει, αλλά εγώ σαν πρόεδρος, γιατί όταν διοικείς κάποια ομάδα γνωρίζεις πως λειτουργεί και τι χρειάζεται να κάνεις. Σε αυτό το κομμάτι τις υγείας θέλω από όλους σας να εμβολιαστείτε, δεν είναι για μένα είναι για σας, είναι για την ομάδα. Φανταστείτε αν κάποιος από σας δεν είναι εμβολιασμένος και παρουσιάζει τον κορονοϊό. Η ομάδα θα πρέπει 14 μέρες να μείνει σε απομόνωση και φυσικά θα χάσετε τη φυσική σας κατάσταση και θα είσαστε πίσω σε πολλά πράγματα. Αρα λοιπόν φροντίστε τον εαυτό σας και ένας τρόπος για να φροντίσετε τον εαυτό σας είναι και αυτό”.

Καλόμαλος: “Να είμαστε μια οικογένεια”

Αμέσως μετά ο προπονητής Γιώργος Καλόμαλος στη σύντομη ομιλία τους στους παίκτες ανέφερε: “Πρέπει να είμαστε ένα, να είμαστε μία οικογένεια και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Να αγαπήσετε αυτό που κάνουμε και να πιστέψουμε σε αυτό. Ολα τα υπόλοιπα είναι βήμα-βήμα και πρωταγωνιστές να ξέρετε πάντα είσαστε εσείς. Οι πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές όλοι εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να παίξετε και να κάνετε αυτό που πρέπει σε κάθε παιχνίδι”.

Αγιασμός και φιλικό με Ηρακλή

Από εκεί και πέρα την Τρίτη έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός και ξεκίνησε και επίσημα η νέα αγωνιστική περίοδος για τον Πανθουριακό.

Τον αγιασμό που έγινε στο δημοτικό γήπεδο της Μικρομάνης, τέλεσε ο πατήρ Νικόδημος από τον Ιερό Ναό της Θουρίας και έδωσαν το παρών ο πρόεδρος Αγαθοκλής Χριστόπουλος, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Φαββατάς, ο γενικός αρχηγός Γιάννης Ζέππος, ο Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος πρόεδρος και ο Παναγιώτης Μιχαλόπουλος αντιπρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Θουρίας.
Πριν τον αγιασμό πραγματοποιήθηκε φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή Καλαμάτας (60λεπτης διάρκειας), που ήταν πιο πολύ προπονητικού χαρακτήρα και συμμετείχαν και οι Λάμπρος Αναστασίου (19 ετών αριστερό μπακ, έπαιζε στα Γιάννενα σε ομάδα Α’ τοπικής) και ο υψηλόσωμος αμυντικός Σπύρος Οδεμισιώτης που επέστρεψε από τον Α.Ο. Διαβολιτσίου.