Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 13:11

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ανανέωσε ο Κανανάι

Γράφτηκε από τον

Στην ανανέωση της συνεργασίας με το 20χρονο επιθετικό Ρονάλντο Κανανάι προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες η διοίκηση του Πάμισου.

Ο προπονητής Παναγιώτης Μπιζίμης σε συνεργασία με τους παράγοντες του ιστορικού συλλόγου της Μεσσήνης έχουν προχωρήσει τις τελευταίες ημέρες τις κινήσεις στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας είτε από το μεταγραφικό παζάρι, είτε με τις ανανεώσεις και των υπόλοιπων παικτών που ήταν στην ομάδα. Ετσι προχθές η διοίκηση με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Κανανάι, στην οποία αναφέρει τα ακόλουθα: “Μαζί μας και αυτή την ποδοσφαιρική περίοδο θα είναι ο νεαρός και ταλαντούχος επιθετικός Ρονάλντο Κανανάι. Ρονάλντο καλή σεζόν με υγεία και επίτευξη των στόχων”.
Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Νησιώτες ο Γιάννης Μωράκης, ενώ από το μεταγραφικό παζάρι είχαν αποκτηθεί οι Διονύσης Υμεράσι, Γιάννης Σεντεμέντες, Χρήστος Λυμπερόπουλος, Παναγιώτης Σίνος, Βαγγέλης Κουλόπουλος, Κώστας Λίβας Σταύρος Τσουλάκος.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας 

Από εκεί και πέρα ξεκίνησε την Τετάρτη η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, όπου στόχους είναι η οικονομική ενίσχυση της ομάδας ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες στη διάρκεια της χρονιάς. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Η αγάπη για τον Πάμισο είναι Διαρκείας… Από σήμερα 25/8/2021 ξεκινάει η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας. Δείξτε έμπρακτα την αγάπη σας για τον Πάμισο και στηρίξτε την φετινή προσπάθεια του σωματείου της Πόλης μας. Ολοι μαζί μπορούμε!”.