Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 17:24

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Πρώτη προσθήκη ο γκολκίπερ Μιχάλης Θάνος

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Πρώτη προσθήκη ο γκολκίπερ Μιχάλης Θάνος

 

Μια καλή πορεία και να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής είναι ο στόχος της Καλλιθέας τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν.

Αυτό βέβαια όπως τονίζουν οι άνθρωποι της ομάδας θα γίνει εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρξει διακοπή του πρωταθλήματος.
Από εκεί και πέρα η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Βασίλη Ράλλη, παλαίμαχο παίκτης ομάδας, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν να βρίσκεται στον πάγκο, έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα περίοδο.
Αρχικά οριστικοποίησε η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας, η οποία είναι την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της Καλλιθέας.
Από εκεί και μετά διοίκηση και προπονητής έχουν ρίξει το βάρος στη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Ηδη οι περισσότεροι ντόπιοι παίκτες που αποτελούν τον περσινό κορμό έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους και από εκεί και πέρα θα γίνουν ορισμένες κινήσεις ενίσχυσης. Στόχος είναι να γίνουν δύο με τρεις προσθήκες. Η μία είναι ο 28χρονος τερματοφύλακας Μιχάλης Θάνος, ο οποίος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ακαδημία του ΠΑΣ Γιάννενα, μετά έπαιξε τρία χρόνια σε ομάδα Α’ εθνικής της Αλβανίας και τα προηγούμενα χρόνια είχε παίξει και στον Τσικλητήρα Πύλου, που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.