Σάββατο, 28 Αύγουστος 2021 13:38

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Στοχεύει ψηλά με ενισχυμένο ρόστερ

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Στοχεύει ψηλά με ενισχυμένο ρόστερ

Να πραγματοποιήσει ανάλογη πορεία με αυτή που είχε τα δύο προηγούμενα χρόνια θα επιδιώξει ο Ακρίτας Κορώνης στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Την πρώτη χρονιά η ομάδα βρέθηκε στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, αλλά λόγω του κορονοϊού δεν ολοκληρώθηκε. Το ίδιο και την περσινή σεζόν όπου μέχρι την 7η αγωνιστική που διεκόπη και πάλι το πρωτάθλημα, ο Ακρίτας είχε καλή πορεία.
Τώρα όλοι στην ομάδα ευελπιστούν να μην υπάρξει εκ νέου διακοπή έτσι ώστε να μπορέσουν να δείξουν ότι οι πορείες των προηγούμενων ετών ήταν προϊόν σωστής προετοιμασίας και καθημερινής δουλειά στις προπονήσεις και να μπορέσει η ομάδα να τις επαναλάβει φτάνοντας όσο πιο ψηλά γίνεται.
Η ομάδα ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα την προετοιμασία και παρά τις όποιες δυσκολίες τα περισσότερα παιδιά ακολούθησαν το πρόγραμμα των προπονήσεων. Μάλιστα από Δευτέρα θα ξεκινήσουν προπονήσεις και οι Τάσος Μάραντος, Γιάννης Σταμάτης και Στέλιος Σπανός, που απουσίαζαν δικαιολογημένα.
Ο προπονητής Σπύρος Τσίκινης που θα βρίσκεται στον πάγκο του Ακρίτα για 3η συνεχόμενη χρονιά έχει επιστήσει στους παίκτες του να είναι προσεκτικοί γιατί το διάστημα της αποχής από προπονήσεις και αγώνες ήταν μεγάλο και θα πρέπει να μπουν σιγά – σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα από τραυματισμούς.
Ο έμπειρος τεχνικός θα στηριχθεί και τη φετινή σεζόν σε όλους σχεδόν τους παίκτες από το περσινό έμψυχο δυναμικό και σε αυτούς που αποκτήθηκαν στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Οι προσθήκες που έγιναν ήταν λίγες και στοχευμένες, δηλαδή αποκτήθηκαν παίκτες σε θέσεις που είχε ανάγκη η ομάδα. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο 30χρονος επιθετικός Φάνης Κάνιστρας (από τον Πάμισο), ο 25χρονος αμυντικός Σταμάτης Φέστας (από Εθνικό Μελιγαλά), ο 30χρονος τερματοφύλακας Παναγιώτης Ματθαίος-Λίβας (από το Διαγόρα Κοπανακίου), ο 30χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Γαλανόπουλος (επέστρεψε από τη Γερμανία, όπου έπαιζε αρκετά χρόνια σε ομάδες Β’ και Γ’ εθνικής).
Το μοντάρισμα θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου όπου η ομάδα της Κορώνης θα δώσει το πρώτο της φιλικό εκτός έδρας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πεταλιδίου. Το επόμενο φιλικό που θα δώσει είναι μια εβδομάδα αργότερα, την Κυριακή 18 του μήνα με τον Πανθουριακό στο δημοτικό γήπεδο της Μικρομάνης. Το τρίτο φιλικό είναι στις 25 του μήνα, όπου ο Ακρίτας θα μεταβεί στο Μελιγαλά για να παίξει με τον Εθνικό.